ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη περιπέτεια για 25χρονο Πατρινο! Ο έρωτας… τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

troxaio kanellopoulou
Απίστευτο συμβάν με πρωταγωνιστή 25χρονο Πατρινό, ο οποίος για να μπορέσει να κάνει ένα «ραντεβού στα τυφλά» με κοπέλα που είχε γνωρίσει την ίδια μέρα μέσω facebook… κατέληξε στο Νοσοκομείο τραυματίας.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν οι δύο νεαροί συνομιλούσαν στο messenger και αφού τα βρήκαν αποφάσισαν να συναντηθούν. Μόνο που εκείνη διέμενε στον Πύργο.

Ο νεαρός δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να κατευθύνεται προς την Ηλειακή πρωτεύουσα. Δεν τον εμπόδιζαν ούτε η βροχή ούτε τα μαύρα σύννεφα και ο σκοτεινός ουρανός λόγω του «Μπάλλου».

Στάθηκε όμως άτυχος, γιατί στην Ακτή Δυμαίων… ξέμεινε από αυτοκίνητο. Το όχημά του υπέστη βλάβη, ωστόσο και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Το κλείδωσε, πήγε πάλι σπίτι του, πήρε τη μηχανή του και αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες… ξεκίνησε για τον Πύργο.

Θα έκανε 100 χιλιόμετρα με το δίκυκλο και μάλιστα υπό την απειλή της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Και ενώ είχε φθάσει…όπως κι όπως στην Αμαλιάδα συνέβη το τροχαίο!

Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του. «Ευτυχώς όχι σοβαρά» δηλώνει νοσηλευτής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπου μεταφέρθηκε τραυματισμένος.

 

 

 

 

πηγή:flamis.gr

 

φωτό αρχείου

You may also like

Comments are closed.