ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο παραιτηθείς Διοικητής και η ΕΔΕ σε βάρος αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Facebook
Twitter

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διεξάγεται σε βάρος της αναπληρώτρια διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και διοικήτριας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, Ειρήνης Αγγελάκου.

Η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας όρισε το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Ηλία Θεοδωρόπουλο, ως υπεύθυνο για την προκαταρκτική έρευνα..

Ειδικότερα, η ΕΔΕ σε βάρος της κας Αγγελάκου αφορά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγκεκριμένα περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς εναντίον των εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, τα οποία είχαν καταγγελθεί ανώνυμα στους αρμόδιους φορείς εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, μέχρι να ξεκινήσει επίσημα η συγκεκριμένη διαδικασία, δεν είχαν διερευνηθεί σε βάθος.

Ήδη ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει επισκεφθεί την Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, όπου λαμβάνει καταθέσεις και μαρτυρίες από το εμπλεκόμενο και μη στην καταγγελία προσωπικό, η οποία όπως αναφέραμε βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Το τελικό πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής εξέτασης αναμένεται να εξετάσει ο πειθαρχικός προϊστάμενος και διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, που καλείται να διερευνήσει εάν έχουν διαπιστωθεί πειθαρχικά παραπτώματα από την διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας.

Κληθείσα να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ΕΔΕ, η κα Αγγελάκου δήλωσε  ότι δε γνωρίζει τα περιστατικά που αφορούν οι καταγγελίες εναντίον της και δεν ξέρει για ποιο λόγο κατηγορείται, ωστόσο τόνισε πως θα προβεί σε δηλώσεις μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

aggelakou

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top