ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πατρινός ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου που εμπλέκεται με το σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία… έπαιζε τζόγο και του τα πλήρωνε… η Επισκοπή

Facebook
Twitter

Oι λεπτομέρειες για την εμπλοκή Πατρινών στο σκάνδαλο με την Καθολική εκκλησία συνεχίζονται. Τουλάχιστον ένα από τα νυχτερινά κέντρα λειτουργεί στην Πάτρα, Ενδέχεται όμως να είναι άλλα τρία (δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί). Το πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση είναι γνωστός Πατρινός που κατά καιρούς είχε καταστήματα στην πόλη. Συνήθως έκανε συνεργασίες με άλλους. Πλέον έχει μισθώσει πασίγνωστο κατάστημα το οποίο και άλλαξε.

Ο ίδιος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας, είχε συσσωρεύσει χρέη χιλιάδων ευρώ σε στοιχηματισμό σε πρακρορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας. Τα χρέη, στο σύνολο ή μερικώς, εξοφλήθηκαν με τέσσερα εμβάσματα τα οποία κάλυψε Καθολική Μητρόπολη της χώρας. Πρόκειται μάλιστα για εμβάσματα τα οποία ανέρχονταν σε ποσά από 10.000 έως 15.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Πρακτορείων είχαν εκφράσει σε συνομιλητές τους έντονα παράπονα για το ύψος των οφειλών του συγκεκριμένου επιχειρηματία και μάλιστα η υπόθεση είχε συζητηθεί ευρέως σε κύκλους όμορους του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

 

Τελικά φαίνεται ότι τα χρήματα πληρώθηκαν με συγκεκριμένα εμβάσματα από Καθολική Μητρόπολη! Ωστόσο, γίνεται γνωστό ότι μόλις η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε, οι ιδιοκτήτες που την συνέδεσαν τόσο με τον επιχειρηματία όσο και με την προέλευση των εμβασμάτων που είχαν λάβει, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να έχουν νομική αλλά και λογιστική κάλυψη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top