ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αποφασίζει για το μέλλον του στην Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπάρλος

Facebook
Twitter
Δεν θα πρέπει κανένα να ξεγελάει το γεγονός ότι ο Γιώργος Μπάρλος βρίσκεται σε επαφές που αφορούν την οργάνωση της Παναχαϊκής για την επόμενη σεζόν.

Κι αυτό, καθώς οι ασφαλείς πληροφορίες της «Match», που βγαίνουν μέσα από το στενό περιβάλλον της ΠΑΕ, αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο ο Πατρινός επιχειρηματίας ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη τύπου, είναι γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτι ξεκάθαρο να πει, αφού δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στον διοικητικό θώκο της ομάδας ή αν θα αποχωρήσει. Όταν παρθεί η απόφαση του (στα μέσα με τέλη Ιουνίου) τότε θα βγει να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Ότι κι αν αποφασίσει ο Γιώργος Μπάρλος ένα είναι το σίγουρο, πως συνειδησιακά αισθάνεται καθαρός, τόσο απέναντι στον εαυτό του, όσο και απέναντι στον κόσμο της ομάδας, καθώς εδώ και ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη (για χρέη, μεταγραφές κ.λπ.) και δημιουργώντας παράλληλα έργα υποδομής που αν αποχωρήσει θα αποτελέσουν καλά εφόδια για τον διάδοχο του στη διοίκηση.

Προχωρά τον σχεδιασμό

Ο Γιώργος Μπάρλος ήδη έχει κάνει τις επαφές του σχεδιάζοντας οργανωτικά την επόμενη σεζόν στην Παναχαϊκή και θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες στο ίδιο μοτίβο, αφού είτε αν παραμείνει θέλει να έχει «στρωμένο» έδαφος και να μην τρέχει τελευταία στιγμή για το «χτίσιμο» της ομάδας, αλλά ακόμα κι αν αποχωρήσει θέλει ο επόμενος που θα αναλάβει να βρει ένα έτοιμο πλάνο (αν το θεωρήσει κατάλληλο) που θα τον βοηθήσει στα πρώτα του διοικητικά βήματα.

Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως η απόφαση Μπάρλου για αποχώρηση είναι ειλημμένη, ούτε ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές του προθέσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα με τέλη Ιουνίου.

Η δύσκολη καθημερινότητα

%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%97 %CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%A5%CE%9E%CE%97 %CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5 %CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9B%CE%9F%CE%A3 %CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3 %CE%92%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3 11

 

Ένας σημαντικός λόγος -ίσως ο σημαντικότερος- που προβληματίζει τον Γιώργο Μπάρλο σχετικά με την παραμονή του ή μη στη διοίκηση, έχει να κάνει με τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που δεν του επιτρέπουν να ασχολείται όπως ο ίδιος θα ήθελε και με τις υποχρεώσεις της Παναχαϊκής. Και για όσους τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι ενεργεί σε ότι αφορά την ΠΑΕ με τον ίδιο τρόπο που χειρίζεται τις υπόλοιπες δουλειές του, δηλαδή φροντίζει να τα έχει όλα υπό την εποπτεία του, κάτι που αντιλήφθηκε ότι μόνο εύκολο δεν είναι σε έναν σύλλογο επαγγελματικού επιπέδου. Κι αυτό δεν αρέσει στον Γιώργο Μπάρλο αφού βλέπει ότι η Παναχαϊκή του ξοδεύει πολλές ώρες ενασχόλησης από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του, για να δουλεύουν όλα όπως ο ίδιος θεωρεί σωστά.

Τι ισχύει στο “ναι”

Επειδή παίζει δυνατά και το σενάριο της παραμονής του Γιώργου Μπάρλου στην Παναχαϊκή, αν αυτό συμβεί τα δεδομένα σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε ενδέχεται να αλλάξουν, πάντως όχι δραματικά. Το μπάτζετ θα μειωθεί σε κάποιο βαθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει προσπάθεια να παρουσιαστεί ένα σύνολο καλύτερο του φετινού. Θα γίνουν κινήσεις, ώστε το ρόστερ να ενισχυθεί με παίκτες “πολεμιστές” και value for money μεταγραφές, με στόχο και την επόμενη σεζόν η Παναχαϊκή να παρουσιάσει μια ομάδα που θα στοχεύσει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι ότι με την εμπειρία του ενός χρόνου στην πλάτη, δεν θα πεταχτούν λεφτά στα… σκουπίδια και θα γίνουν πιο σωστές επιλογές παικτών, αλλά και καλύτερες λήψεις αποφάσεων.

«Παρών» ακόμα κι αν φύγει

%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%97 %CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9B%CE%9F%CE%A3 %CE%9F%CE%92%CE%A1%CE%A5%CE%91 %CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3 %CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3 %CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%94%CE%95%CE%91%CE%A3 %CE%92%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3 17

Ας πάμε κι ένα βήμα παραπέρα, στην περίπτωση δηλαδή που ο Γιώργος Μπάρλος, όντως πάρει τη δύσκολη απόφαση κι αποχωρήσει από την πατρινή ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα κι αν δώσει τα κλειδιά της διοίκησης στον οποιονδήποτε ενδιαφερθεί να αποκτήσει την ΠΑΕ, ο νυν διοικητικός ηγέτης της ομάδας δεν προτίθεται να αποδεσμευθεί πλήρως από τις υποχρεώσεις της. Θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένος με την Παναχαϊκή, καθώς έχει δημιουργήσει υποδομές οι οποίες θα παραχωρηθούν στον διάδοχο του, εντούτοις θα είναι υπό την ιδιοκτησία Μπάρλου. Ο λόγος για το προπονητικό κέντρο της Οβρυάς, το πούλμαν της ομάδας, το φυσικοθεραπευτήριο και τα 10 ΙΧ που ανήκουν στην ΠΑΕ.

Νομικές δικλείδες ασφαλείας για τον διάδοχο

Τα προαναφερθέντα αποτελούν μια καλή μαγιά για οποιονδήποτε θελήσει να αποκτήσει την ομάδα, αρκεί ο ίδιος να πληροί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Για του λόγου το αληθές, θα υπάρξουν δικλείδες ασφαλείας από το νομικό επιτελείο του Γιώργου Μπάρλου που θα δεσμεύουν τον υποψήφιο διάδοχο σε περίπτωση που ενεργήσει εις βάρος της ομάδας, με στόχο να αποφευχθούν περιπτώσεις όπως αυτή του Σάκη Καλογεροπούλου (αλήθεια, τι σκεφτόταν η Συμμαχία;) που θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα.

Επιπλέον, να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Μπάρλος αποκλείει την περίπτωση να συμπράξει με έτερο επιχειρηματία στη διοίκηση της Παναχαϊκής, αφού δεν θέλει να πορεύεται με οικονομικούς συμπαίκτες. Άρα ή θα πάει μόνος του το… καράβι και την επόμενη σεζόν ή θα αποχωρήσει και η μόνη του διασύνδεση με την ομάδα θα είναι οι υποδομές που προτίθεται να παραχωρήσει στον διάδοχο του.

Από την έντυπη έκδοση της Match Αχαΐας

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προγνώσεις, αναμένεται ένα κύμα κακοκαιρίας από τα βόρεια, το οποίο θα φέρει ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις, ιδίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» έως και 10 βαθμών Κελσίου σε σχέση με τα τελευταία 24ωρα.  Στην Αθήνα αναμένονται βροχές από την Παρασκευή το βράδυ.  Κολυδάς: «Προσοχή στα δυτικά και τα βόρεια» Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του προειδοποίησε για δυνατή βροχόπτωση στα δυτικά και τα βόρεια, χωρίς ωστόσο να περιμένει ακραία φαινόμενα.  «Παρότι δεν θα είναι ακραία τα φαινόμενα, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί ειδικά στα δυτικά και τα βόρεια. Η πρώτη διαταραχή θα είναι Τετάρτη προς Πέμπτη και η δεύτερη Παρασκευή προς Σάββατο. Παρότι ο δείκτης βροχοπτώσεων EFI (Extreme Forecast Index) δεν λαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένες τιμές, χρειάζεται σχετική προσοχή στις περιοχές όπου οι αποχρώσεις του πορτοκαλί χρώματος είναι πιο έντονες», τονίζει.  Καλλιάνος: «Από Παρασκευή μεσημέρι το πιο έντονο κύμα» Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως η σημαντικότερη επιδείνωση του καιρού αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία θα διαρκέσει για περίπου 24 ώρες.   «Είναι ένα σύστημα το οποίο θα επηρεάσει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα σαρώσει όλη τη χώρα. Το βράδυ της Παρασκευής θα βρέξει και στην Αττική, ωστόσο δεν φαίνεται ότι το νερό θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει προβλήματα», ανέφερε, ενώ για την υπόλοιπη χώρα τόνισε: «Από τη Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για πλημμύρες καθώς τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια. Μεγάλες ποσότητες νερού αναμένονται σε Λήμνο, Χίο, Λέσβο,  Σάμο και Ικαρία».   Μαρουσάκης: «Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών» Για «επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών» μίλησε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.  «Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί κοντά στον κόλπο της Γένοβας και καθώς αυτό θα κινηθεί ανατολικά θα επηρεάσει αύριο Πέμπτη την Ιταλία, ενώ μέσα στην Παρασκευή θα σαρώσει τη χώρα μας και από τα δυτικά προς τα ανατολικά δίνοντας τοπικά έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Τα προγνωστικά στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας δίνουν τοπικά μεγάλο όγκο νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πλημμυρικά επεισόδια».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προγνώσεις, αναμένεται ένα κύμα κακοκαιρίας από τα βόρεια, το οποίο θα φέρει ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις, ιδίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» έως και 10 βαθμών Κελσίου σε σχέση με τα τελευταία 24ωρα. Στην Αθήνα αναμένονται βροχές από την Παρασκευή το βράδυ. Κολυδάς: «Προσοχή στα δυτικά και τα βόρεια» Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του προειδοποίησε για δυνατή βροχόπτωση στα δυτικά και τα βόρεια, χωρίς ωστόσο να περιμένει ακραία φαινόμενα. «Παρότι δεν θα είναι ακραία τα φαινόμενα, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί ειδικά στα δυτικά και τα βόρεια. Η πρώτη διαταραχή θα είναι Τετάρτη προς Πέμπτη και η δεύτερη Παρασκευή προς Σάββατο. Παρότι ο δείκτης βροχοπτώσεων EFI (Extreme Forecast Index) δεν λαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένες τιμές, χρειάζεται σχετική προσοχή στις περιοχές όπου οι αποχρώσεις του πορτοκαλί χρώματος είναι πιο έντονες», τονίζει. Καλλιάνος: «Από Παρασκευή μεσημέρι το πιο έντονο κύμα» Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως η σημαντικότερη επιδείνωση του καιρού αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία θα διαρκέσει για περίπου 24 ώρες. «Είναι ένα σύστημα το οποίο θα επηρεάσει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα σαρώσει όλη τη χώρα. Το βράδυ της Παρασκευής θα βρέξει και στην Αττική, ωστόσο δεν φαίνεται ότι το νερό θα είναι τέτοιο που θα προκαλέσει προβλήματα», ανέφερε, ενώ για την υπόλοιπη χώρα τόνισε: «Από τη Θεσσαλονίκη και ανατολικότερα, μέχρι την Αλεξανδρούπολη, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για πλημμύρες καθώς τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια. Μεγάλες ποσότητες νερού αναμένονται σε Λήμνο, Χίο, Λέσβο,  Σάμο και Ικαρία». Μαρουσάκης: «Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών» Για «επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών» μίλησε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. «Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί κοντά στον κόλπο της Γένοβας και καθώς αυτό θα κινηθεί ανατολικά θα επηρεάσει αύριο Πέμπτη την Ιταλία, ενώ μέσα στην Παρασκευή θα σαρώσει τη χώρα μας και από τα δυτικά προς τα ανατολικά δίνοντας τοπικά έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Τα προγνωστικά στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας δίνουν τοπικά μεγάλο όγκο νερού σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πλημμυρικά επεισόδια».

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top