ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια

Facebook
Twitter
SEPOLIAAAA

Αυλαία έπεσε στη δίκη για τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση της 12χρονης από τα Σεπόλια, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να αποφασίζει την παραμονή στις φυλακές του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, του 55χρονου καταστηματάρχη από τον Κολωνό, στον οποίο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 27 ετών.

Στη φυλακή θα παραμείνει και ο επονομαζόμενος «Μιχάλης» ο οποίος καταδικάστηκε για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία και το δικαστήριο του επέβαλε πολυετή κάθειρξη 18 ετών, ενώ απέρριψε και το αίτημά του να του χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Οι υπόλοιποι 17 καταδικασθέντες για τα αδικήματα κατά περίσταση των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής και της παιδικής πορνογραφίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινές από 13 μήνες φυλάκιση μέχρι επτά έτη κάθειρξη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφού το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτά τα αιτήματά τους να τους χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με περιοριστικούς όρους.

Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

Με την απόφαση του δικαστηρίου, αποφυλακίζεται η μητέρα της ανήλικης καθώς της επιβλήθηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης, ποινή φυλάκισης 20 μηνών και εκ του νόμου η ποινή αναστέλλεται.

Η μητέρα πλέον επιθυμεί τη συνένωση της οικογένειά της.

Το δικαστήριο, ομόφωνα δεν αναγνώρισε στον βασικό κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου το οποίο και αιτήθηκε η υπεράσπισή του.

Κατά πλειοψηφία 6 – 1 το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά ούτε στη μητέρα της 12χρονης,

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε ούτε στον 59χρονο επονομαζόμενο «Μιχάλη».

Στους υπολοίπους 17 καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

«Αισθάνεται χαρούμενη & δικαιωμένη»

Μιλώντας στο MEGA, μια εκ των δικηγόρων του 12χρονου κοριτσιού, έκανε λόγο για μεγάλη χαρά και δικαίωση της ανήλικης, που ανυπομονεί να σφίξει ξανά στην αγκαλιά τη μητέρα της.

«Αυτό που ενδιαφέρει τη 12χρονη αυτήν την στιγμή είναι ότι η μαμά της είναι αθώα έτσι όπως έλεγε στην αρχή. Είναι δικαιωμένη, είναι πολύ χαρούμενη που έγινε πιστευτή. Όλα τα στοιχεία που είχε το δικαστήριο ενώπιόν του, ήταν πολύ συγκεκριμένα, αποδείχθηκαν από έγγραφα και μάρτυρες, αλλά κυρίως από τις καταθέσεις αυτού του παιδιού».

Και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας περιμένουν με ανυπομονησία την αποφυλάκιση της μητέρας η οποία το μεσημέρι της Τρίτης βγήκε από τη φυλακή, έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top