ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αποκάλυψη «σοκ» για το Άσυλο Ανιάτων – Ασθενείς με Covid… στον διάδρομο! (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter
Οι εξελίξεις στο Άσυλο Ανιάτων είναι ραγδαίες μετά τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε τροφίμους του ιδρύματος αλλά και εργαζόμενους. Η «Πολιτεία» σήμερα αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αντιμετωπίζουν τα περιστατικά κορωνοϊού στο Άσυλο.

Σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών «απομόνωσαν» ασθενή που είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, βάζοντας τον στο χολ του ορόφου! Ούτε καν μέσα σε δωμάτιο…!

Όπως καταγγέλλεται, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα ύποπτα κρούσματα δεν βγαίνουν από τον χώρο (πχ στο χολ ή στον διάδρομο) αλλά παραμένουν σε μονόκλινο δωμάτιο! Μάλιστα ο συγκεκριμένος ασθενής (ο εργαζόμενος που μας έστειλε την φωτό φρόντισε να κρύψει το πρόσωπό του με ένα emoji) «τοποθετήθηκε» στο χολ – διάδρομο που οδηγεί στην ταράτσα του Ιδρύματος, ακριβώς δίπλα από το ασανσέρ!

ασυλο 1

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών στο Άσυλο είχαν καταγραφεί 37 κρούσματα σε ασθενείς, ενώ δύο κατέληξαν! Ο ένας στο Νοσοκομείο και ο άλλος στο κρεβάτι του στο Ίδρυμα. Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος αναγκάστηκε να μεταβεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα κάνοντας έγγραφη καταγγελία επισημαίνοντας πως «η μη τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και ο μη εμβολιασμός του ασθενή, (που ενώ υπήρχε έγκριση από τους οικείους του δεν έγινε καθώς όπως είπαν… κάπου τους παράπεσε το mail ), συνιστούν έκθεση σε κίνδυνο τόσο των ασθενών, όσο και των εργαζομένων»!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top