ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων: Η ΚΑΕ επισημοποίησε την αποκάλυψη της «Match» για τη χορηγία ονόματος με «Carna»!

apollon carna

Το Matchnews.gr το αποκάλυψε το περασμένο Σάββατο πριν το τζάμπολ του αγώνα με το Περιστέρι για το νέο «γάμο» του Απόλλωνα με την εταιρεία κρεάτων Carna στη χορηγία ονόματος και ήλθαν οι «μελανόλευκοι» με τη σχετική ανακοίνωση την Τετάρτη (26/10) να μας δικαιώσουν (και πάλι). 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Απόλλων 1926  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την έναρξη της συνεργασίας με την Πατρινή εταιρεία κρεάτων Carna η οποία θα είναι ο χορηγός ονομασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η εταιρεία Carna είναι μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες, διαθέτει στην Πάτρα, τέσσερα καταστήματα (1ο Κατάστημα: Ελευθερίου Βενιζέλου 227, 2ο Κατάστημα Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204, 3ο κατάστημα ΠΕΟ Πατρών-Αθηνών 11, Ρίο και 4ο Κατάστημα ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 53 & ΑΜΕΡΙΚΗΣ) τα οποία είναι φημισμένα για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση.

Όλοι στη οικογένεια του συλλόγου, είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλων Carna όπως είναι πλέον η ονομασία της ομάδας μας, με την στήριξη του νέου χορηγού θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν για την φετινή αγωνιστική περίοδο».

Μίλτος Σπυρόπουλος

You may also like

Comments are closed.