ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόλλωνας: Για τη νίκη με Ελευθερούπολη!

apollonas omadiki a2
Ξεχάστε τον Απόλλωνα ως… γηπεδούχο μετά και τον τελευταίο αγώνα που έδωσε το Σάββατο εναντίον του Αμύντα και πάλι καλά που οι αγωνιστικές είναι διπλές ανά εβδομάδα κι έτσι το… αντάμωμα δεν θα αργήσει. Και τι «αντάμωμα»;

Την εβδομάδα που «τρέχει» υπάρχει το πρώτο… πακέτο που περιλαμβάνει δυο ματς και ξεκινάει με πολύ δύσκολες δοκιμασίες όπως είναι αυτή απέναντι στην Ελευθερούπολη (σήμερα 9/6, 17.00) ομάδα που θέλει κι αυτή ξεκάθαρα να πάρει το ένα από τα δυο «χρυσά» εισιτήρια και αυτή απέναντι στην έδρα του Πανερυθραϊκού το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Και μπορεί στον αγώνα του α’ γύρου ο Απόλλωνας να είχε επικρατήσει εύκολα (97-82) της Ελευθερούπολης, όμως το σημερινό ραντεβού προβλέπεται εντελώς διαφορετικό από τη στιγμή που και οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα… ρέστα τους στο κυνήγι πάντα της 1ης θέσης, θέλοντας να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα.

Το «μελανόλευκο» πλεονέκτημα

Η επιστροφή του Απόλλωνα στη μοναξιά της κορυφής με το ξεκίνημα του β’ γύρου είναι φυσιολογικό να γεμίζει με αισιοδοξία τους πάντες στις τάξεις του. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού του παρέχει το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε πρώτη φάση να κρατάει την τύχη στα χέρια του αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι άλλοι μνηστήρες της ανόδου, από τη στιγμή βέβαια που κερδίζει ο ίδιος.

Κι αυτό ακριβώς το συν πλεονέκτημα -αν μπορέσει- να το διατηρήσει ως «κόρη οφθαλμού» έως το τέλος της διοργάνωσης.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=GyOAdocwnoA

You may also like

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...

Comments are closed.