ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόλλωνας: Οι υπογραφές με την Περιφέρεια για την Περιβόλα

perivola apollonas perifereia
Στο τελευταίο 10ημερο του Μαΐου βρισκόμαστε και ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ανάδοχου του έργου, για τη σύμβαση ανακαίνισης της Περιβόλας, ένα τεράστιας σημασίας έργο για τον ιστορικό πατρινό σύλλογο που βρίσκεται στην τελική του ευθεία για να μπει στις «ράγες».

Αν και το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό, αφού το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από Περιφέρεια και λοιπούς φορείς εδώ και αρκετό καιρό, εν τούτοις ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ξεκινήσουν τα έργα.

Έργα που περιλαμβάνουν πλάνο ανάπλασης σε ολόκληρη σχεδόν την αθλητική εγκατάσταση κι αυτό αποτελεί το μεγάλο «πονοκέφαλο» των διοικούντων του Απόλλωνα, αφού θέλουν να ξέρουν το συντομότερο δυνατό για το χρονικό πλαίσιο των έργων, έτσι ώστε και οι ίδιοι να κάνουν το δικό τους προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί ότι λόγω της δυσλειτουργίας του δημοσίου εξαιτίας της πανδημίας, τα έργα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, αλλά ακόμη κι έτσι δεν έχουν βγει εκτός του αρχικού χρονικού πλαισίου.

Θα αλλάξει ριζικά όψη

Με βάση το πλάνο και τις λεπτομέρειες που περιγράφονται στην προκήρυξη του έργου, οι εγκαταστάσεις του Απόλλωνα στην Περιβόλα αναμένεται να αλλάξουν εικόνα προς το καλύτερο.

Ήδη τα μηχανήματα για το υπερσύγχρονο γυμναστήριο έχουν αρχίσει να φθάνουν, ενώ θα κατασκευαστούν νέα αποδυτήρια για την φιλοξενία των δυο ομάδων κι όπως απαιτούν οι προδιαγραφές του ΕΣΑΚΕ.

Μια από τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο της Περιβόλας θα είναι και η αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα που κρέμεται εδώ και πολλά χρόνια στην οροφή της Περιβόλας.

Επίσης θα αντικατασταθεί το παρκέ και είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν και οι δυο μπασκέτες, στα πλαίσια των εργασιών.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

You may also like

Comments are closed.