ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Απόλλωνας: Σήμερα (23/6) η μεγάλη μάχη ανόδου κόντρα στον Ολυμπιακό Β’!

Facebook
Twitter
Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Οι «μελανόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα, Τετάρτη (23/6) στις 17.00 στην «Περιβόλα» τον Ολυμπιακό, όπου θα κριθεί η απευθείας άνοδος στην Basket League!

Παρ’όλα αυτά ο Νίκος Βετούλας λίγο μετά το μεγάλο διπλό στην Καρδίτσα μιλώντας στη «Match», φρόντισε να κρατήσει τους πάντες προσγειωμένους ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Περιβόλα.

– Τι σημαίνει αυτό το «διπλό» στην Καρδίτσα ενόψει του ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον Ολυμπιακό;

«Είναι μια τεράστια νίκη που μας επιτρέπει να διατηρούμε το πλεονέκτημα για να κατακτήσουμε τον τίτλο μέσα στο σπίτι μας, ανεβαίνοντας απευθείας και για να μην χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία των πλέι-οφ.

Μέτρησε πρώτα και κύρια η σπουδαία απόδοση που είχαμε στην άμυνα, με την οποία καλύψαμε τα πολλά χαμένα σουτ -αν και ελεύθερα τα περισσότερα- όπως και τις βολές. Εδώ που έχουμε φτάσει μετράνε οι βαθμοί, τους πήραμε και πάμε τώρα για τον Ολυμπιακό».

– Πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή στη δράση του Διαμαντάκου;

«Πολύ σημαντική, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά για τα άλλα παιδιά. Είναι παρουσία βαρόμετρο για όλη την ομάδα αλλά και γενικότερα στην κατηγορία, όλα πάντως τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο».

– Έρχεται ο «τελικός» με τον Ολυμπιακό. Μπορεί λόγω έδρας να υπάρξει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στην πλευρά του Απόλλωνα;

«Όχι δεν το πιστεύω. Η μεγαλύτερη πίεση ήταν στα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τώρα πλέον όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι κι είναι σίγουρο ότι θα υπερβάλλουμε εαυτούς.

Ο Ολυμπιακός είναι τελευταία σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι εμείς θα κληθούμε να είμαστε και πάλι εξαιρετικοί στην άμυνα, αφού από εκεί θα ξεκινήσουν τα πάντα».

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top