ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας: Το καλύτερο δυνατό βάσει νόμων η ΚΑΕ

apollon eok a2
Το ψάχνει από κάθε πλευρά η διοίκηση του Απόλλωνα για τον τρόπο λειτουργίας της μελανόλευκης ΚΑΕ τη νέα σεζόν αφού αυτό είναι απολύτως αναγκαίο από τη στιγμή που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Basket League.

Κι αυτή η λειτουργία είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε περνώντας από τον έλεγχο της Ε.Ε.Α. όλα να πάνε καλά και να μην εμφανιστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Το ζήτημα αυτό πρωταγωνιστεί στα δυο τελευταία διοικητικά συμβούλια, με τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου Γιάννη Κόττα να δίνει το παρών σε ένα από αυτά, αναλύοντας το τι ακριβώς ισχύει με βάση τον νυν αθλητικό νόμο και το πώς θα χρειαστεί να κινηθούν οι μελανόλευκοι, πλησιάζοντας η ώρα για να καταθέσουν ένα πλήρη φάκελο προς τον ΕΣΑΚΕ αρχικά και εν συνεχεία στην Ε.Ε.Α.

Ο Απόλλωνας συγκάλεσε νέο δ.σ. στις 18/07/21.

Η ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου με μοναδικό θέμα:
1. Την Ίδρυση από το Σωματείο μας, Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμου Εταιρίας, και την Εκλογή Πενταμελούς Προσωρινής Διοίκησης της υπό Σύστασης Αθλητικής Εταιρείας.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γήπεδο του Συλλόγου (Αριστοτέλους 11) στις 18/7/21 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/7/21 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με το ίδιο θέμα, επίσης στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου.

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

You may also like

Comments are closed.