ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Κατσιφάρας: Τρία χρόνια χαμένα για την Περιφέρεια

89196729 10223049087001905 3077320015767142400 n

Σε ανακοίνωση της παράταξης του τ. περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα αναφέρεται:

Μετά από τρία ( 3 ) χρόνια  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ  για την έναρξη των εργασιών βελτίωσης του ΔΡΟΜΟΥ  προς την  ΜΟΝΗ ΟΜΠΛΟΥ , προς τι οι πανηγυρισμοί  κ.  Φαρμάκη;

Ένα στρατός Συμβούλων και παραγόντων με επικεφαλής τον περιφερειάρχη ανέβηκε στο ΟΜΠΛΟ για να διαλαλήσει την έναρξη των εργασιών για την ασφαλτόστρωση του Δρόμου προς το Ιστορικό  Μοναστήρι.

Καλά κύριοι της Περιφερειακής Αρχής , δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη γιατί  καθυστερήσατε τρία ολόκληρα χρόνια την υλοποίησή του ?

Πήρατε ένα έτοιμο έργο, τεχνικά άρτιο, ενταγμένο στο πρόγραμμα Δημοσιών επενδύσεων και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τις 7  ΜΑΙΟΥ του 2019.

Από την αρχή είχαμε διατυπώσει δημοσίως την τακτική σας  Καθυστερώ – Χρονοτριβώ – Οικειοποιούμαι πολιτικά τα έργα και κάνω εκλογές το 2023.

Η παράταξή μας παρόλα αυτά αισθάνεται δικαιωμένη που έστω και τώρα ξεκινούν οι εργασίες και θα είναι άγρυπνο μάτι μέχρι να ξεκινήσουν όλα τα έργα για τις Mονές.

Είχαμε ετοιμάσει με όραμα και βούληση ένα Σχέδιο Ολοκληρωμένης Τουριστικής αξιοποίησης των Μονών σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις μας και τις τοπικές κοινωνίες. Με έργα για την βελτίωση των δρόμων πρόσβασης σε όλα τα Μοναστήρια σε  ΑΧΑΙΑ – ΗΛΕΙΑ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.

Στην ΑΧΑΙΑ είχαμε εντάξει στο πρόγραμμα του εναλλακτικού θρησκευτικού τουρισμού έργα ύψους 8.600.000  και συγκεκριμένα :

Α. Την βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά  Μονή  Ομπλού.

Β. Την βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά  Μονή  Θεοτόκου Νοτενών.

Γ.  Την βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά  Μονή  Αγίων Πάντων Βελημαχίου Τριταίας.

Δ. Την βελτίωση του Δρόμου προς την Ιερά Μονή  Μαρίτσης στο Σαντομέρι.

Ε. Την βελτίωση του δρόμου προς την Ιερά  Μονή  Αγίου Νικολάου Σπάτων.

Πρόγραμμα Πρωτοποριακό για τα οικονομικά δεδομένα της Χώρα μας. Ο πυρήνας του σχεδίου μας ήταν  ‘’ασφαλείς προσβάσεις σε Μοναστήρια και Θρησκευτικά Μνημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα ‘’.

Και μην βιαστείτε να επικαλεστείτε ότι απαιτούνταν και άλλες συμπληρωματικές ενέργειες. Προφανώς και απαιτούντο γιατί είναι μέσα  στο πλαίσιο των υπηρεσιακών –  διοικητικών διαδικασιών και για όλα τα έργα.

Εσείς κύριοι έχετε δώσει το πολιτικός σας στίγμα, είστε μόνο ΛΟΓΙΑ ,  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  και ΚΑΠΗΛΕΙΑ έτοιμων έργων.

Τίποτε παραπάνω δεν έχετε προσθέσει.

Κανένα νέο έργο Οραματικό δεν έχετε προετοιμάσει και φέρει.

Τρία Χρόνια χαμένα για την Περιφέρεια !!!

You may also like

Comments are closed.