ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργυρούπολη: Επτά μήνες σε κώμα 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από προπονητή τζούντο

25 11 2020 via gynaikes
Σοκ είχε προκληθεί από την υπόθεση έμφυλης βίας με θύμα μια 40χρονη στην Αργυρούπολη.

Η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί τόσο άγρια από τον σύντροφό της, καθηγητή τζούντο, τον Ιανουάριο του 2022 που οι γιατροί νόμιζαν ότι ήταν θύμα τροχαίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η γυναίκα εδώ και επτά μήνες να παραμένει σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση. Πεσμένη λιπόθυμη στο πάτωμα. Την μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης έχει εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο των γονιών του, οι οποίοι έφυγαν από την ζωή πριν από λίγο καιρό.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σήμερα, οι συγγενείς της, μέσω του νομικού τους εκπροσώπου, προσφεύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να κηρυχθεί, ο πατέρας της δικαστικός συμπαραστάτης και να προβαίνει σε όλες τις νομικές ενέργειες για λογαριασμό του θύματος αφού η ίδια δεν έχει τη δυνατότητα λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

«Σήμερα, έχουμε το δικαστήριο της προσωρινής διαταγής για να κηρυχθεί δικαστικός συμπαραστάτης ο πατέρας και να ανοίξει ο δρόμος για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για λογαριασμό της Όλγας» αναφέρει ο κ. Προυσανίδης επισημαίνοντας πως «Από τον Ιανουάριο όπου και σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, η κοπέλα βρίσκεται, 7 μήνες, στον Ευαγγελισμό, σε κωματώδη κατάσταση, με τις γνωματεύσεις των γιατρών να αποτυπώνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τη δραματική κατάσταση, αναφέροντας πως έχει υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κυμαινόμενο επίπεδο εγρήγορσης και αδυναμία επικοινωνίας παραμένοντας μέχρι και σήμερα σε βαριά κλινική κατάσταση».

Πηγή: protothema.gr

You may also like

Comments are closed.