ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρπαγή 6χρονου: Η “μαφιόζικη διαδικασία” και η πιθανότητα να είναι εκτός Ελλάδας

AAXH3aq
Ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά την Τρίτη (24/5) μπορεί να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», είπε στη συνέχεια, σημειώνοντας παράλληλα πως το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

“Μαφιόζικη διαδικασία”

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

«Μιλάμε για μία μαφιόζικη διαδικασία. Μας πήρε ο δικηγόρος της μητέρας ότι το παιδί απήχθη ενώ απουσίαζε εκείνη από το σπίτι. Το θέμα λέμε ότι είναι ο πατέρας, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Γιαννόπουλος και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου» αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

You may also like

Comments are closed.

BS 19 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθεώρηση εργασίας: Αδήλωτες καμαριέρες έκαναν τις πελάτισσες και σερβιτόροι έτρεχαν στον δρόμο με τον δίσκο

Αναρίθμητα τραγελαφικά περιστατικά έχουν να διηγηθούν οι επιθεωρητές εργασίας, στο πλαίσιο της διενέργειας ελέγχων που σχετίζονται με την ...
burger ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστηματάρχης εστίασης έκλεισε το μαγαζί του γιατί ντρεπόταν να πουλάει το σάντουιτς… 5 ευρώ!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη έπειτα από το λουκέτο που μπήκε σε γνωστή επιχείρηση εστίασης. Το κατάστημα εδρεύει στην Πολίχνη, έπειτα από 24 ...