ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αρπαγή παιδιών – Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 με τις κινήσεις της μάνας

Facebook
Twitter
1100_c26a8807-da71-447f-adcb-a2c007692f8c

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από τη στιγμή που η μητέρα τεσσάρων παιδιών, των οποίων η επιμέλεια, της είχε αφαιρεθεί, εισβάλλει σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον Αττικής, όπου διέμεναν τα παιδιά, τα αρπάζει και φεύγει χωρίς να συλληφθεί ούτε να διωχθεί από κανέναν.

Όπως είναι γνωστό, η επιμέλεια, της είχε αφαιρεθεί μετά από εισαγγελική εντολή. Λίγα μέτρα πιο κάτω, την περιμένει ένας άνδρας και όλοι μαζί εξαφανίζοτναι.

Τα 4 αδέρφια αγνοούνται από την Τρίτη το μεσημέρι και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός. Είναι 2, 3, 4 και 6 ετών. Οι λεπτομέρειες της ρπαγής σοκάρουν. Η μάνα, όπως φαίνεται σε ένα ακόμη βίντεο, μαζί με μια άλλη γυναίκα, ντυμένες με τα ίδια ρούχα για να μπερδέψουν τον φύλακα της δομής, κάθονται αρχικά σε μία καφετέρια η οποία είναι πολύ κοντά.

Όπως δηλώνει ο φύλακας: «Άνοιξε μια τρύπα στον φράχτη, πήρε τα 4 παιδιά κι έφυγε. Πιο κάτω την περίμενε κάποιος και φύγανε».

Η έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε Amber Alert και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι, να ενημερώσει άμεσα τις αρχές, τα παιδιά φιλοξενούντο σε δομή η οποία ανήκει σε άλλη οργάνωση. Στο τέλος Απριλίου, το «Χαμόγελο» είχε ενημερωθεί από την Εισαγγελία ότι, επειδή τα παιδιά κινδύνευαν στο περιβάλλον όπου ζούσαν, έπρεπε να μεταφερθούν σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά: «Απείλησε τους ανθρώπους που φρόντιζαν τα παιδιά ότι έχει γύρω-γύρω συνεργάτες, που μπορεί να τους πυροβολήσουν και, με μαφιόζικο τρόπο, επέτρεψε μου να το πω αυτό, γιατί καμιά φορά λένε κάποιοι “έλα μωρέ, με τη μαμά τους είναι, δεν κινδυνεύουν”, ε δεν είναι όλες οι μαμάδες το ίδιο».

«Τα πήρε κι εξαφανίστηκε», δήλωσε με τη σειρά του, υπάλληλος καφετέριας η οποία βρίσκεται κοντά στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και το 2022 ο Εισαγγελέας είχε αφαιρέσει από την δράστιδα την επιμέλεια για τα 3 της, τότε, παιδιά, με τη μητέρα, η οποία ήταν έγκυος στο 4ο, να αρπάζει και πάλι τα παιδιά από το νοσοκομείο όπου βρίσκονταν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top