ΑΣΕΠ: Εκατοντάδες προσλήψεις σε Δημόσιο, Υπουργεία και φορείς (λίστα)

Facebook
Twitter
asep_xr
Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα. Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ). Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Προσλήψεις 106 ατόμων στον ΕΟΔΥ (προκήρυξη)

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για τη σύναψη συμβάσεων έργου με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, διάρκειας δύο (2) ετών, με σκοπό την κάλυψη τωναναγκών σε προσωπικό.

ΑΣΕΠ – 6Κ/2024: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη με 1.592 μόνιμες θέσεις (ΦΕΚ)

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 6Κ/2024, για πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1592 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό (50%), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 28 του ν. 4765/2021.

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 2.500 μόνιμες θέσεις με απολυτήριο Λυκείου

Στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη που προβλέπει την πλήρωση 2.500 μόνιμων θέσεων στο δημόσιο αποκλειστικά από απόφοιτους λυκείου (απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Ανοιχτές 11 θέσεις εργασίας στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Ανώνυμη Εταιρεία. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνει ότι προτίθεται να καταρτίσει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) με έντεκα (11) άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”»

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 10 ατόμων στην Εθνική Πινακοθήκη

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων, για την κάλυψη αναγκών.

Προσλήψεις 31 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Νέες θέσεις εργασίας σε διάφορες περιοχές άνοιξε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις 11 ατόμων στο υπ. Πολιτισμού (προκήρυξη)

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου 7 με τίτλο «Επιμέλεια και εμπλουτισμός περιεχομένου Αρχαιολογικού Κτηματολογίου» του ενταγμένου Έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τίτλο «SUB. 6 Αναβάθμιση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Αρχαιολογικού Κτηματολογίου και Ανάπτυξη Ψηφιακών Εφαρμογών για Πολιτιστικές Διαδρομές σε εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία» και κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5223783.

Προσλήψεις 166 ατόμων στο Υπουργείο Τουρισμού (προκηρύξεις)

Στη πρόσληψη 166 ατόμων στις Σχολές του, ΣΑΕΚ και ΑΣΤΕ, προχωρά το υπουργείο Τουρισμού, με τη δημοσίευση δύο προκηρύξεων στο ΦΕΚ.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 9 ατόμων στον ΟΚΑΠ Κεφαλληνίας

Το Ν.Π.Δ.Δ. – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας Κεφαλληνίας» (Ο.Κ.Α.Π. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ), ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις 9 ατόμων στην ΕΦΑ Ημαθίας

Η ΕΦΑ Ημαθίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Έρευνα και ανάδειξη του αρχαίου Γυμνασίου Μίεζας »

Προσλήψεις 58 ατόμων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο

Το ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 58 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι την συμπλήρωση οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία, τα Κτηματολογικά Γραφεία και τα Υποκαταστήματά τους. Καταληκτική Προθεσμία: 15-10-2024 00:00

Προσλήψεις 17 ατόμων στον ΟΚΑΝΑ (προκήρυξη)

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων και των λοιπών δομών του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους

aftodioikisi.gr – Αλέξανδρος Κλοκώνης

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top