ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΤΧ: Εντός του φθινοπώρου η προκήρυξη

unnamed 2
Ακόμα ένα κτιριακό ΣΔΙΤ είναι προ των πυλών, καθώς προετοιμάζεται διαγωνισμός για την κατασκευή πέντε νέων αστυνομικών μεγάρων, μεταξύ των οποίων και της Πάτρας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΤχ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει από τον Ιούνιο η πρόταση στην Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στην επόμενη σύγκληση της Διυπουργικής Επιτροπής το έργο θα είναι ανάμεσα σε αυτά που θα προταθούν για να πάρουν το πράσινο φως.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με την έγκριση του έργου θα ακολουθήσει σύντομα (εντός Φθινοπώρου) η προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ με την πρώτη φάση που θα είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τα πέντε αστυνομικά μέγαρα θα κατασκευαστούν σε Πάτρα, Λευκάδα, Καρδίτσα, Βέροια και Αλεξανδρούπολη. Αναθέτουσα Αρχή του έργου θα είναι η ΚΤΥΠ Α.Ε. και το κόστος εκτιμάται σε περίπου 60 εκατ. ευρώ.
Στο έργο περιλαμβάνεται η μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση και τεχνική διαχείριση των πέντε παραπάνω αστυνομικών μεγάρων. Η νέα αυτή ΣΔΙΤ αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών, όπως άλλωστε έχει συμβεί σχεδόν με όλα τα ΣΔΙΤ που έχουν βγει στην επιφάνεια.

You may also like

Comments are closed.