ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αστυνομικοί απεγκλώβισαν τουλάχιστον 16 άτομα από Ντράφι και Ανθούσα

Facebook
Twitter

Αστυνομικές Δυνάμεις απεγκλώβισαν τουλάχιστον 16 άτομα από την Ανθούσα και το Ντράφι λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, στο Ντράφι, στην συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Καβάφη πληρώματα της Άμεσης Δράσης από δυο περιπολικά απεγκλώβισαν τουλάχιστον 15 ηλικιωμένους, με τα δύο οχήματα της αστυνομίας να περνούν κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.

Στην περιοχή της Ανθούσας ένας ιερέας είχε εγκλωβιστεί στην οδό Θήρας με 15 σκυλιά. Χρειάστηκε η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ για να τον απεγκλωβίσουν αλλά και μιας φιλοζωικής που απομάκρυναν τα ζώα και τα μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Όπως είναι γνωστό, με διαταγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Κωνσταντινου Σκούμα, τέθηκε σε επιφυλακή το προσωπικό των αρμόδιων διευθύνσεων της ΓΑΔΑ για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση κάθε ζητήματος σχετικά με την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών και των περιουσιών τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ,είναι σε κατάσταση άμεσης ετοιμότητας το σύνολο των λοιπών υπηρεσιών της Αττικής και των γειτονικών διευθύνσεων, έτσι ώστε να δράσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά αν απαιτηθεί.

Η ΕΛΑΣ έχει διαθέσει 282 αστυνομικούς με 90 οχήματα για τη φωτιά στην Πεντέλη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top