Πάτρα: Προβληματισμός για το τι βασάνιζε τον παραλίγο αυτόχειρα αστυνομικό που αυτοπυροβολήθηκε προχθές στο Βελβίτσι

Facebook
Twitter
Συνάδελφοι του 48χρονου παραλίγο αυτόχειρα αστυνομικού που υπηρετούσε στην Α.Δ. Αχαΐας έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης ενώ και επισήμως τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σκοπός είναι να βρεθεί τί βασάνιζε τον αστυνομικό ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο προχθές στο Βελβίτσι και σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα καθώς η σφαίρα πέρασε από την γνάθο και το μάγουλο. Η πορεία της μάλιστα κάνει τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι ίσως την τελευταία στιγμή ο συνάδελφός τους να μετάνιωσε για την αρχική απόφαση του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 48χρονος προχώρησε στην ενέργεια κατά του εαυτού του, στο μπαλκόνι του σπιτιού του όσο έλειπαν η γυναίκα και του παιδί. Τον εντόπισε αιμόφυρτο ο αδελφός του, συνταξιούχος αστυνομικός κι αυτός, ειδοποιώντας τις αρχές. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο από ειδικό γναθοχειρουργό.

Το συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση στο τοπικό αστυνομικό Σώμα. Ιδίως καθότι ο εν λόγω αστυνομικός γενικά είναι ήπιου προφίλ άνθρωπος και ποτέ δεν έχει απασχολήσει για το οτιδήποτε. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια εξέλιξη.

Λέγεται όμως ότι τον τελευταίο καιρό κάτι τον βασάνιζε έντονα χωρίς να το έχει μοιραστεί με κανέναν. Μάλιστα στις 17 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε 5νθημερη άδεια επικαλούμενος αδιαθεσία. Την όλη έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top