ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αθηναίοι «μπράβοι» στην Πάτρα

ekam astynomia facebook
Η κρίση έχει φέρει σε απόγνωση επιχειρηματίες, κάποιοι που έκαναν επενδύσεις οφείλουν ποσά και οι πιστωτές τους προσλαμβάνουν ακόμη και μπράβους για να προειδοποιήσουν ή και να εκβιάσουν για να πάρουν τα χρήματά τους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάτρα σημειώθηκαν περιστατικά με δράστες «φουσκωτούς» από Αθήνα. Στην πρώτη περίπτωση γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας ο οποίος όφειλε σημαντικό ποσό σε Αθηναίο προμηθευτή του δέχθηκε την επίθεση δύο ανδρών.

Τον απείλησαν και στη συνέχεια απαίτησαν άμεσα τα χρήματα που όφειλε για να μην πάθει τα χειρότερα. Ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να παρακαλεί για να μην τον χτυπήσουν και τελικά το χρέος… διευθετήθηκε! Μπράβοι όμως «επενέβησαν» και σε άλλον επιχειρηματία.

Μάθαμε πως και αυτοί είχαν φθάσει από την Αθήνα και προφανώς ήταν το πρώτο «προειδοποιητικό» χτύπημα πριν φθάσουν στο σημείο να χτυπήσουν και τον ίδιον! Προς το παρόν δεν τον άγγιξαν, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για μαυροφορεμένους άνδρες «φουσκωτούς» (αναγνωρίστηκαν από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος) οι οποίοι φαινόταν πως δρούσαν επαγγελματικά και οι «φάτσες» τους δεν θύμιζαν Πατρινούς. Θα πρέπει να τονιστεί πως κατά καιρούς φθάνουν «μπράβοι» από την Αθήνα στην Πάτρα. Ίσως γιατί η τοπική κοινωνία είναι κλειστή και κάποιοι που θέλουν να κάνουν «δουλειές» δεν επιθυμούν να μπλεχτούν με την «τοπική»… «φουσκωτή» αγορά!

You may also like

Comments are closed.