ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αθλητικό Συνέδριο: «Match» και «Πολιτεία» σε ρόλο συνδετικού κρίκου για φορείς και σωματεία

277127226 670216790907123 5410205712944196202 n
Τον ρόλο συνδετικού κρίκου μεταξύ κυβέρνησης, αυτοδιοικητικών και αθλητικών σωματείων έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία στελέχη του ομίλου Match – Αχαϊκή Πολιτεία στο αθλητικό συνέδριο στην Πάτρα το τριήμερο 8-10 Απριλίου με τίτλο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό», στο «Δ. Τόφαλος».

Διότι… καλά τα αιτήματα των συλλόγων, όμως σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε ο κατάλληλος άνθρωπος, τη σωστή στιγμή, για να δώσει χείρα βοηθείας και να παροτρύνει τους φορείς ώστε να δεσμευθούν προς τους συλλόγους. Κι αυτός σε πολλές περιπτώσεις ήταν άνθρωπος της «Match» και το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση, όταν φυσικά ετίθετο ένα αίτημα, κατά την κρίση μας, δίκαιο και αναγκαίο για τον τοπικό μας αθλητισμό.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι οι υπεύθυνοι των σωματείων οι οποίοι μετά το συνέδριο μας… έσφιξαν το χέρι, θέλοντας να μας ευχαριστήσουν.

Όσον αφορά το περίπτερο των εφημερίδων, αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, σωματεία, ομοσπονδίες και φορείς στο «Δ. Τόφαλος».

Ο όμιλος Match – Αχαϊκή Πολιτεία και το Ionian TV ήταν τα μοναδικά μέσα ενημέρωσης που έδωσαν το παρών, με δικό τους περίπτερο, στο αθλητικό συνέδριο…

You may also like

Comments are closed.