ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθωώθηκε για τον τραυματισμό άντρα στα γεννητικά του όργανα από φωτοβολίδα

fotovolida 2048x1365 1

Ο Βόλος συζητάει την δικαστική απόφαση που διαδέχτηκε το ξέσπασμα του άτυχου άντρα. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό του από φωτοβολίδα συνεχίζεται…

Η φωτοβολίδα που έφυγε από σκάφος στα Θεοφάνεια του 2017, τον τραυμάτισε και τον έστειλε σε νοσοκομείο. Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την τελική απόφαση για τον κατηγορούμενο. Αθωώθηκε καθώς οι δικαστές δέχτηκαν ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό. Το θύμα στεκόταν όταν ξαφνικά είδε να έρχεται προς το μέρος του η φωτοβολίδα. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και επέστρεψε σπίτι του. Όπως λέει, ο κατηγορούμενος δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να τον πάρει ένα τηλέφωνο για μία συγγνώμη.

Το 2017 το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά από «αδέσποτη» φωτοβολίδα ενώ παρακολουθούσε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία του Βόλου και τις πρώτες βοήθειες δέχτηκε από εθελοντές. Οδηγήθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου έμεινε σχεδόν δύο μήνες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, εκτόξευσε παράνομα φωτοβολίδα αλεξίπτωτου και χτύπησε τον 62χρονο στη μηριαία χώρα και στα γεννητικά όργανα, ενώ προκάλεσε εκδορές στο πόδι σε έναν λιμενικό.

«Ένιωσα ένα κάψιμο, έμεινα για νοσηλεία 58 ημέρες, υποβλήθηκα σε χειρουργικές επεμβάσεις και προκλήθηκε σεξουαλική αναπηρία. Ο κατηγορούμενος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και στην αρχή αρνήθηκε ότι έριξε φωτοβολίδα αλλά τον πρόδωσαν τα βίντεο», είχε δηλώσει στην κατάθεσή του το θύμα.

«Εκείνη την ημέρα είχαμε στη χερσαία στο λιμάνι του Βόλου μέτρα τάξης και ένιωσα κάτι στο πόδι και είδα ένα σύννεφο καπνού. Είδα αμέσως μετά τον διπλανό μου, να πέφτει κάτω», είπε ο λιμενικός που τραυματίστηκε. Μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου δήλωσαν πως την φωτοβολίδα την πήρε ο αέρας γιατί η φορά εκτόξευσης δεν ήταν προς τον κόσμο. Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει πως η φωτοβολίδα είχε αστοχία υλικού γι΄αυτό πήρε λάθος δρόμο.

You may also like

Comments are closed.