ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο απολογείται ο 25χρονος τράπερ Ricta

ricta τραπερ

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ Ricta, που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή, πριν από μία εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός τράπερ Ricta συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του τράπερ

«Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-02-2024) στο κέντρο της πόλης, 25χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου της Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Το ανωτέρω διωκτικό έγγραφο, αφορά σε περίπτωση επίθεσης, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-01-2024 στο κέντρο της πόλης, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

You may also like

Comments are closed.