ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αύριο στην Πάτρα Θεοδωρικάκος και Σταθάκης

Facebook
Twitter
Το πολιτικό τους στίγμα, στην Πάτρα, θα δώσουν αύριο Παρασκευή 22/10/2021, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που με διαφορετική θεματολογία, στελέχη τους επισκέπτονται την περιοχή για να αναπτύξουν στην κοινωνία και τους εμπλεκόμενους φορείς τους τομείς ευθύνης τους.

 

Από κυβερνητικής πλευράς, αύριο το μεσημέρι, για πρώτη φορά έρχεται στην Αχαΐα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Μέσα από επαφές που θα έχει με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, θα αναδείξει τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση του Σώματος, με πρώτη την επίσημη ανακοίνωση της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤχ, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Η περιφερειακή αρχή, άλλωστε, έχει κάθε λόγο να δίνει έμφαση στην παρουσία του κυβερνητικού στελέχους, καθότι η ίδια έχει εργαστεί και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Αστυνομίας στην οδό Ερμού, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα και για την ανέγερση του νέου στο στρατόπεδο της πόλης.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι ακόμα ένα θέμα που θα υπογραμμίσει με την παρουσία του ο κ. Θεοδωρικάκος, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στη 1μ.μ. θα παραστεί σε σύσκεψη που θα γίνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σχετική με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, τους ελέγχους και την πιστή εφαρμογής τους.

Από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, δυναμική παρουσία θα επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με την πραγματοποίηση εκδήλωσης, κεντρικός ομιλητής της οποίας θα είναι ο -εκ των πρωτοκλασάτων στελεχών του- πρ. υπουργός Γιώργος Σταθάκης.

Αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα θα βρεθεί στο Μέγαρο Λόγου

 ς.

και Τέχνης της πλατείας Γεωργίου, όπου θα μιλήσει ως υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, θα αναπτύξει μέρος του νέου σχεδίου διακυβέρνησης και θα συνομιλήσει με κομματικά στελέχη, αλλά και πολίτες, για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top