ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αύριο το πρωί, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Καραγιάννης στην Πατρών Πύργου

Κυριάκος Μητσοτάκης κ Κώστας Καραμανλής 696x377 1
Επισημοποιήθηκε, με την αποστολή προσκλήσεων σε αιρετούς, θεσμικούς φορείς και ΜΜΕ, η εγκανίαση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αύριο, στις 11 το πρωί, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό αυτόν και τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, του υφυπουργού Γιώργο Καραγιάννη κ.α. θα βρεθούν στο εργοτάξιο της κοινοπραξίας που θα εκτελέσει το έργο στο ύψος της Αμαλιάδας, ενώ αναμένεται να επικεφθεί και τα άλλα δύο πρώτα εργοτάξια στα Καμίνια Πατρών και στα Καρέϊκα Δυτικής Αχαΐας, που έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν.

Ενήμερος είναι, από χθες, και ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας σε Αχαΐα και Ηλεία, με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ στην Πάτρα, Αντώνη Κουνάβη, να επισημαίνει στην «Π» ότι «πια, μιλάμε με πραγματική έναρξη του μεγάλου έργου κι όχι για μακέτα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αχαΐας, πάντως, έσπευσε να ταυτίσει τις επισκέψεις στην Πάτρα – του Αλέξη Τσίπρα σήμερα και του Νίκου Ανδρουλάκη την Παρασκευή – με το καλό κυβερνητικό έργο που γίνεται στην περιοχή. «Νιώθουν καυτή την ανάσα μας κι αυτό τους συμπαρέσυρε…», σχολίασε με νόημα.

Στο μεταξύ, όπως έλεγαν   μέλη του πρωθυπουργικού επιτελείου, αν και ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί Πάτρα και Πύργο «δεν έχει αυτή την περίοδο την πολιτέλεια να λείπει για ώρες από το Μαξίμου, λόγω των επαφών που συνεχώς έχει με ομολόγους του, για το Ουκρανικό ζήτημα».

You may also like

Comments are closed.

CA83534A 5EC7 4272 B590 B5A66A047F78 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανατολική Αιγιάλεια: Σημαντικά έργα βελτιώνουν την πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς

Σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση και καθιστούν ασφαλέστερες τις μετακινήσεις στην Ανατολική Αιγιάλεια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από ...