ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

AXAΪΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Σήμερα δεν είναι γενική αργία για το νομό

Facebook
Twitter

Διευκρινίσεις έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, σχετικά με τη γενική αργία που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο, δεν ισχύει για την περιοχή μας, παρά μόνο για τις πληγείσες περιοχές η γενική αργία.

“Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη” λέει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας. “Βγήκαν, έκαναν μια γενική ανακοίνωση ότι θα έχουμε  γενική αργία, δημιουργήθηκε η εντύπωση στον κόσμο ότι αυτή η αργία θα αφορά όλη τη χώρα και στις 9 το βράδυ μάθαμε ότι θα αφορά μόνο τις πληγείσες περιοχές. Μέχρι τότε ως Περιφέρεια δεν είχαμε την παραμικρή ενημέρωση. Το μάθαμε από την τηλεόραση κι εμείς. Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται το αίτημά μας για περιφερειακή διακυβέρνηση, έτσι ώστε κάθε στιγμή, είτε θα έχουμε να κάνουμε με την υγεία, είτε με την κρατική διοίκηση, να μπορούμε να έχουμε εικόνα που να αφορά τον κάθε τόπο, και να μην φτάνουμε σε αυτό τον τραγέλαφο, όπως συνέβη σήμερα, που δεν ξέραμε αν αύριο έχουμε ή δεν έχουμε αργία. Είναι άλλες οι αρμοδιότητες και οι ανάγκες της Αττικής π.χ. και άλλες τις Αχαϊας. Είμαστε στο 2022. Κάποια στιγμή πρέπει να υλοποιηθεί”.

Ο κ. Μπονάνος επεσήμανε επίσης ότι στην Αχαϊα δεν έχουμε προβλήματα με τους δρόμους οι οποίοι παραμένουν όλοι ανοικτοί με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να είναι σε επιφυλακή, με εξαίρεση την περιοχή της Περιστέρας όπου έχουμε το γνωστό δημοτικό δρόμο που κλείνει συνεχώς. Αλλά και εκεί υπάρχει μέριμνα ώστε να ανοίγει με τη βοήθεια των μηχανημάτων.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top