ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι τα τρία πάρτι που έγιναν την Πρωτοχρονιά… κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας!

Facebook
Twitter
Την ώρα που η Πολιτεία ανακοίνωσε τσουχτερά πρόστιμα 50.000 ευρώ για διοργάνωση πάρτι με μουσική μετά τις 2 τα ξημερώματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάποιοι ήδη είχαν προετοιμαστεί και ήσαν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω! Μόνο που η Αστυνομία έμαθε… κατόπιν ρεβεγιόν (!!!) τα όσα συνέβησαν σε τρία διαφορετικά σημεία στην πόλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάστημα διασκέδασης στο κέντρο λειτούργησε κανονικά, με μουσική… και μέχρι το ξημέρωμα, χωρίς να πλησιάσει κάποιος αστυνομικός για να ελέγξει. Το δεύτερο πάρτι έγινε σε χώρο στην περιοχή των Καμινίων και το τρίτο με συμμετοχή 1000 περίπου ατόμων στο Θεριανό! Και όλα αυτά… κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας.

Δεν γνωρίζουμε αν διοργανώθηκαν και άλλα πάρτι σε βίλες ή χώρος που νοικιάστηκαν γι αυτό τον σκοπό, γνωρίζουμε όμως ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. δεν αντελήφθη το παραμικρό! Αλλωστε αν αυτό είχε συμβεί σίγουρα θα είχαμε στα χέρια μας και την σχετική ανακοίνωση. Τα συγκεκριμένα πάρτι είχαν ανακοινωθεί και μέσω instagram όμως η πρόσκληση και η πληροφορία ότι «το μαγαζί θα είναι ανοιχτό και πάρτι θα γίνει» κυκλοφορούσε… από messenger σε messenger και από viber και viber! Aλλά και το ‘telegram”… είχε την τιμητική του.

Οι νέοι που είχαν πληροφορηθεί για τις διοργανώσεις πήγαιναν στα σημεία, έπιναν , χόρευαν και φυσικά χωρίς μέτρα προστασίας. Οσο για τους ιδιοκτήτες; Μέχρι και «τσιλιαδόρους» είχαν πληρώσει, ώστε με το που π;αρατηρούσαν «κίνηση», φώτα και μουσική να έκλειναν σε… λίγα δευτερόλεπτα! Και ενώ η χώρα κατέγραφε 40.000 κρούσματα και η Αχαϊα 1055 κάποιοι εξακολουθούσαν να ρισκάρουν. Εκτιμάται ότι παρόμοια πάρτι θα γίνουν και αυτό το Σαββατοκύριακο μια και σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, το ωράριο λειτουργίας των –ούτως ή άλλως- χωρίς μουσική καταστημάτων διασκέδασης ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top