ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: «Δεν είναι τυχαίο που στείλαμε το ελικόπτερο με εντολή του Αρχηγείου στην Αλόννησο»

ektakti
Ανακοινώσεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ και στην οποία επεσήμαινε πως εκλήθη ο 32χρονος πιλότος ως μάρτυρας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις.

«Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ κατεπειγόντως με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους.

Όπως ανακοινώθηκε απο την αστυνομία: «περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στη ΓΑΔΑ. θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες. Ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

O συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, κ. Μπαλάσκας, δήλωσε πριν από λίγο:«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένας κατηγορούμενος, σε εξέλιξη ακόμη η κατάθεση του πιλότου. Δεν είναι τυχαίο ότι το ελικόπτερο έφυγε για την Αλόννησο άρον άρον, με εντολή του αρχηγείου της Αστυνομίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο εκπρόσωποι τύπου της ΕΛ.ΑΣ παραμένουν στη ΓΑΔΑ, προφανώς για περαιτέρω ανακοινώσεις.

You may also like

Comments are closed.