ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μπαρτσελόνα: Παρουσιάστηκε ο Λεβαντόφσκι

Facebook
Twitter
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός επιθετικός θα φοράει τον αριθμό «9», που την περασμένη σεζόν ήταν στην κατοχή του Μέμφις Ντεπάι.
Η μεταγραφή του Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου εξελίχθηκε σε σίριαλ. Ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Βαυαρούς οκτώ χρόνια. Με τη φανέλα της Μπάγερν είχε παίξει 375 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει σημειώσει 344 γκολ και έχει μοιράσει 72 ασίστ. Ως μέλος της Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίκτης της. Μου κόστισε, αλλά τελικά είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά γκολ σε αυτό το γήπεδο και θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους και ανυπομονώ για τη στήριξή σας.

Είναι απίστευτο να βλέπεις τόσους πολλούς οπαδούς σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είμαι σίγουρος ότι κάθε παιχνίδι στο Καμπ Νου θα είναι μαγικό. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους.

Ξέρω ότι οι φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή για να μας στηρίξουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν να μας εμψυχώσουν, είναι πολύ σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατά την παρουσίασή του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top