ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μπάσκετ: Άπαντες «συνελήφθησαν» απρόσεκτοι από Χριστοδούλου!

Facebook
Twitter
Το ότι παρατηρεί τα πάντα (ή τέλος πάντων όσα μπορεί να υποπέσουν στην αντίληψή του) είναι δεδομένο για τον Χρήστο Χριστοδούλου, ειδικό σύμβουλο της ΕΟΚ για θέματα διαιτησίας.

Ο πατρινός παλαίμαχος ρέφερι δουλεύει πλέον σε ένα άλλο πόστο για να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα, κάτι που φροντίζει να το δείχνει σε κάθε διαδικτυακή επικοινωνία που έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με όλους τους εμπλεκομένους ενός αγώνα και ειδικά στην Basket League.

Έτσι λοιπόν και σε μια τελευταία από αυτές όπως αποκαλύπτει η «Match» και το Matchnews.gr, ο Χρήστος Χριστοδούλου είχε επιλέξει να δείξει συγκεκριμένα στιγμιότυπα από πρόσφατο αγώνα του Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος».

Μια δε από τις βασικές παρατηρήσεις στις οποίες στάθηκε, χτυπώντας το «καμπανάκι κινδύνου» ήταν το ότι εν ώρα αγώνα το χρονόμετρο παρέμεινε κλειστό για μερικά (αρκετά) δευτερόλεπτα χωρίς κανείς (διαιτητές, κομισάριος, γραμματεία) να το πάρει χαμπάρι!

Βέβαια, λίγο αργότερα και με την βοήθεια της τηλεοπτικής μετάδοσης διορθώθηκε το κακό, όμως ο Χρ. Χριστοδούλου θέλησε με τον τρόπο αυτό να δείξει το πόσο μεγάλη συγκέντρωση χρειάζεται έτσι ώστε να ολοκληρώνεται ομαλά και μακριά από τέτοιου είδους αγκάθια το κάθε παιχνίδι.

Συνεχείς οι παρατηρήσεις του

Να αποκαλύψουμε εδώ ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χριστοδούλου σε διαδικτυακό μίτινγκ με διαιτητές και κομισάριους προβαίνει σε τέτοιου είδους παρατηρήσεις, θέλοντας πρώτιστα να εντοπίσει λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να μη φαίνονται εύκολα με την πρώτη ματιά, αποτελούν όμως ανασταλτικό παράγοντα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top