ΚΟΣΜΟΣ

BBC: Νέο ντοκιμαντέρ – Η ανέμελη ζωή του πρίγκιπα Φιλίππου

filippos
Ντοκιμαντέρ με ευτυχισμένες στιγμές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ετοιμάζει το BBC. Το πλούσιο οπτικό υλικό έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο η ίδια η Ελισάβετ και δείχνει τον πρίγκιπα Φίλιππο να απολαμβάνει τη ζωή με τα παιδιά του.

O πρίγκηπας Φίλιππος να τρέχει με ένα παιδικό ποδήλατο, να κάνει κωπηλασία και πικνίκ με τα παιδιά του. Η ανέμελη πλευρά του καταγράφεται σε άγνωστες μέχρι σήμερα εικόνες από το προσωπικό αρχείο της βασίλισσας Ελισάβετ που θα προβληθούν σε ντοκιμαντέρ του BBC.

Η ωριαία εκπομπή περιλαμβάνει συνεντεύξεις με περισσότερα από 12 μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων και ο πρίγκηπας Χάρι, όχι όμως της Ελισάβετ.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον άφθονο ποιοτικό χρόνο που περνούσε ο Δούκας του Εδιμβούργου με τα παιδιά του σε σχέση με τη Βασίλισσα που είχε επιβαρυμένο πρόγραμμα. Έμαθε και στα τέσσερα κολύμπι στην πισίνα του Μπάκινγχαμ, έπαιζε κρυφτό μαζί τους στους διαδρόμους του παλατιού και τα έβλεπε πάντα πριν κοιμηθούν. Παιδιά και εγγόνια μοιράζονται συγκινητικές αλλά και χιουμοριστικές στιγμές.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ είχε αρχίσει πριν από τον θάνατό του τον Απρίλιο με στόχο να γιορτάσει τα 100 του χρόνια, αλλά αναπροσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα.

Προβάλλεται λίγους μήνες αφότου το BBC δέχτηκε κύμα παραπόνων για την πολύωρη κάλυψη της κηδείας αλλά και αφότου απολογήθηκε στη βασιλική οικογένεια για τον τρόπο που έγινε η συνέντευξη της Νταϊάνα το 1995.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ