ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μπήκαν ληστές στο σπίτι του και τους έδειρε φορώντας μόνο το εσώρουχό του (video)

Facebook
Twitter

Μπορεί οι ληστές να τον πιάσανε στο ύπνο, όμως εκείνος δεν δίστασε να τους κυνηγήσει και να τους δώσει ένα μάθημα ακόμα και χωρίς να φορά τα ρούχα του. Ο λόγος για τον Στηβ Μίντλεντον από την Αυστραλία, στο σπίτι του οποίου μπήκαν διαρρήκτες.

Ενώ εκείνος κοιμόταν γυμνός, ξαφνικά άκουσε θόρυβο και κατέβηκε στο γκαράζ για να δει τι συμβαίνει. Το μόνο που πρόλαβε να βάλει ήταν το εσώρουχό του.

Μόλις κατέβηκε στο γκαράζ είδε έναν άγνωστο άνδρα όμως δεν τρόμαξε… αντίθετα, άρχισε να τον κυνηγάει. Στον χώρο είδε ακόμα τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τα οποία επιχείρησαν να φύγουν με αυτοκίνητο. Ωστόσο ο τέταρτος έμεινε λίγο πιο πίσω.

Ο ατρόμητος Στηβ τον έπιασε στα χέρια του και ξεκίνησε να τον χτυπά και τα έβαλε τελικά με τους τέσσερις. Το βίντεο με το περιστατικό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ξύπνησα και είδα κάποιον να μπαίνει στο αυτοκίνητο μέσα από τις κουρτίνες. Υπέθεσα ότι ήταν ο σύντροφος της κόρης μου. Ήμουν γυμνός, οπότε φόρεσα γρήγορα κάτι και έτρεξα έξω».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top