ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Black Friday: Πού θα κυμανθούν φέτος οι προσφορές στην αγορά της Πάτρας;

qwajacrzra5dde3aecdd90a
Σε κλίμα Μαύρης Παρασκευής βρίσκεται η αγορά της Πάτρας, με τα εμπορικά μαγαζιά να έχουν ετοιμάσει στις βιτρίνες τους, τις προσφορές που θα προσελκύσουν το κοινό, ενώ πολλά από αυτά έχουν στολιστεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν οι εκπτώσεις φέτος δεν αναμένεται να ξεπεράσουν το 60% , θα κυμανθούν μεταξύ του 30% με 50% αφού πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να κεντρίσουν και φέτος τα  ηλεκτρονικά είδη και η τεχνολογία, οι οικιακές συσκευές και ακολούθως ο ρουχισμός και τα υποδήματα.

Το στοίχημα για τις τοπικές επιχειρήσεις είναι να διεκδικήσουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της Black Friday το μεγαλύτερο μέρος της οποίας το κερδίζουν κυρίως οι πολυεθνικές.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από την Black Friday, τις μέρες που προηγήθηκαν, η κίνηση στα μαγαζιά ήταν υποτονική γεγονός που ερμηνεύεται στο ότι οι περισσότεροι περιμένουν την συγκεκριμένη ημέρα για να κάνουν τις αγορές τους.

You may also like

317563752 2275069279341644 1195958024336886083 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιγιάλεια: Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης αλλά και … η αδιαφορία του Δήμου! Με σοβαρά προβλήματα υγείας και αποκλεισμένη από το σπίτι της…

Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης γυναίκας από την Αιγιάλεια με σοβαρά προβλήματα υγείας! Το σπίτι ...

Comments are closed.