ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση για τη διαγραφή του- Αμετανόητος για όσα είπε

rgpyfbkqin615d58d503945
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στο Twitter σχολιάζει τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στο Twitter σχολιάζει τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ, έγραψε μεν ότι λυπάται για τη διαγραφή του, όχι όμως και για τα αίτια που την προκάλεσαν επιδεικνύοντας αμετανόητη στάση και εμμένοντας στη χθεσινή του ομιλία και επίθεση στο ΚΚΕ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “ο Γριβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς. τους Άγγλους, τους τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ήταν οι κομμουνιστές”.

Αντί συγγνώμης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο με αποσπάσματα της ομιλίας του και της επίθεσής του στο ΚΚΕ, στηρίζοντας μάλιστα τις ιδεολογικές του τοποθετήσεις, οι οποίες, όπως έγραψε, “δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις”.

You may also like

Comments are closed.