ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Για 2η χρονιά η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Αιγιάλεια

cqzwcbntqg6220e9fd714a9

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται και φέτος με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, στo πλαίσιo στήριξης των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην περιοχή της Αιγιάλειας και για το τρέχον έτος.

Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε όσα παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

«Η πανδημία Covid-19 δεν είναι μόνο μια κρίση υγείας, είναι επίσης μια κοινωνική και οικονομική κρίση, και για το λόγο αυτό, η υποστήριξη, με κάθε μέσο, των παιδιών προκειμένου να ανατραπούν οι δυσμενείς συνέπειες στη ζωή τους από την εξάπλωση της πανδημίας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη  δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές, προκειμένου να νιώσουν ισότιμοι και να μη μείνει κανένας μαθητής στο περιθώριο»  ανέφερε, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

You may also like

Comments are closed.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 11 29 144722 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε 23 ποτάμια της Π.Ε. Αχαΐας και αποκατάστασης οδικού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου

Δύο σημαντικές συμβάσεις αύξησης της ανθεκτικότητας και αποκατάστασης βλαβών και ζημιών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ...