Μπονάνος: «Η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί την ομόθυμη πρόταση των φορέων»

Facebook
Twitter
Το δικό του μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις εξελίξεις για το λιανεμπόριο στην Πάτρα, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Όπως τόνισε ο κ.Μπονάνος οι έμποροι της Αχαΐας δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού και πρέπει η Κυβέρνηση να σεβαστεί η την ομόθυμη πρόταση όλων των φορέων και να προχωρήσει σε άνοιγμα των καταστημάτων.

Όσα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Οι συμπολίτες μας οι έμποροι, οι μαγαζάτορες δεν μπορούν να πληρώνουν το τίμημα της πανδημίας. Οι έμποροι της Αχαΐας δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Η Αχαΐα δεν πρέπει να είναι η ξεχωριστή νησίδα στον χάρτη της Ελλάδας. Μπορούν να ανοίξουν με όλους τους υγειονομικούς κανόνες, με πρωτόκολλο που θα εφαρμόζεται.

Οι τελευταίοι που ευθύνονται για τις εστίες υπερμετάδοσης. είναι οι άνθρωποι της λιανικής πώλησης. Ο δυτικός άξονας της χώρας δεν μπορεί να υφίσταται συνέχεια την άνιση μεταχείριση

Το τονίσαμε στον υπουργό και σαν περιφέρεια καταθέσαμε την πρόταση Φαρμάκη-Τζιτζικώστα-Κασαπίδη για εφάπαξ αποζημίωση της αποχής τους από την εργασία.

Οφείλει να σεβαστεί η κυβέρνηση την ομόθυμη πρόταση όλων των φορέων. Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και το αποδεικνύουμε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις ευθύνες παρεμβαίνουμε με θετικές προτάσεις.»

Οι συμπολίτες μας οι έμποροι , οι μαγαζάτορες δεν μπορούν να πληρώνουν το τίμημα της πανδημίας
Οι έμποροι της Αχαΐας…

Δημοσιεύτηκε από Χαράλαμπος Μπονάνος στις Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top