ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μπόρις Τζόνσον: Γιούχαραν τον πρωθυπουργό την ώρα που έφτανε στη λειτουργία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Facebook
Twitter
Την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον έφτανε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τη λειτουργία στο πλαίσιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο κόσμος τον γιούχαρε ενώ ανέβαινε τα σκαλιά.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, Κάρι, ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που έφτασαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τη λειτουργία, καθώς θα διαβάσει κομμάτια της Καινής Διαθήκης, και ο κόσμος τον γιούχαρε.

Η εμφάνισή του στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου γίνεται εν μέσω αυξανόμενων αμφιβολιών για το μέλλον του στον πρωθυπουργικό θώκο, αφού το σκάνδαλο Partygate έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τις κυριότερες να αφορούν τις δηλώσεις «μη εμπιστοσύνης» στο πρόσωπό του από τους βουλευτές των Τόρις.

Για αυτό και υπάρχει πιθανότητα για πρόταση μομφής στη Βουλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Σερ Τόνι Μπλερ, και η σύζυγός του Τσέρι, ο Σερ Τζον Μέιτζορ και άλλοι πρώην πρωθυπουργοί, όπως ο Γκόρντον Μπράουν, η Τερέζα Μέι και ο Ντέιβιντ Κάμερον και οι σύζυγοί τους εθεάθησαν όλοι να φθάνουν στη λειτουργία. Παρόντες είναι, επίσης, και υπουργοί της κυβέρνησης, όπως η Λιζ Τρας και ο Σατζίντ Τζαβίντ.

Στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου εθεάθη και η πρωθυπουργός της Σκωτίας Nicola Sturgeon μαζί με τον σύζυγό της και τον ηγέτη των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ. Μέλη του Βασιλικού Ναυτικού, του Βρετανικού Στρατού και της Βασιλικής Αεροπορίας παρατάχθηκαν εκατέρωθεν της Μεγάλης Δυτικής Πόρτας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top