ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χ. Μπονάνος: Έκπληξη, θλίψη και απογοήτευση για την ανακοίνωση της παράταξης Κατσιφάρα

Facebook
Twitter
Για έκπληξη, θλίψη και απογοήτευση έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Πατρέων Χαράλαμπος Μπονάνος σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης Κατσιφάρα για το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την Δημόσια Υγεία και την πορεία της πανδημίας στην Δυτική Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Παράταξη Κατσιφάρα είχε εκδώσει ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για πλήρη διάσταση της Περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη με τους επιστημονικούς φορείς και την κοινωνία.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στην ανακοίνωση-απάντηση ο κ. Μπονάνος:

Έκπληξη, θλίψη και απογοήτευση είναι τα συναισθήματά μου διαβάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης Κατσιφάρα για το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την Δημόσια Υγεία και την πορεία της πανδημίας στην Δυτική Ελλάδα.

• Έκπληξη γιατί ενώ βρισκόμασταν δεκάδες άνθρωποι στην ίδια διαδικασία, τιμώντας τη σοβαρότητα του θέματος, φαίνεται ότι η παράταξη Κατσιφάρα βρισκόταν σε ένα άλλο περιβάλλον, τοξικό, πολιτικά φορτισμένο και πολύ μακρυά από κάθε αυτοδιοικητική λογική.

• Θλίψη γιατί ενώ βρισκόμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της πανδημίας, ο κ.Κατσιφάρας επιλέγει αντί να λειτουργήσει δημιουργικά , να διασπείρει για μια ακόμη φορά ψέματα και λόγια (παλιά μου τέχνη κόσκινο).

• Απογοήτευση γιατί ενώ κάποιοι έχουν διατελέσει αντινομάρχες, βουλευτές, υπουργοί, περιφερειάρχες για πάνω από 15 χρόνια και άρα φέρουν την ευθύνη για το πού βρισκόμαστε σήμερα, αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, κουνάνε το δάχτυλο και ασκούν δριμεία και άδικη κριτική. Και όλα αυτά προφανώς δίνοντας εξετάσεις στους νέους πολιτικούς τους φίλους.

Θα το πω για τελευταία φορά για να γίνει κατανοητό (αν και δεν πιστεύω ότι είναι θέμα έλλειψης αντίληψης αλλά σκοπιμότητας). Η περιφερειακή αρχή Φαρμάκη έχει επιλέξει το έργο έναντι των λόγων. Την καθημερινότητα απέναντι στα ανολοκλήρωτα οράματα. Τους πολίτες απέναντι στην (κακώς εννοούμενη) πολιτική. Και ευτυχώς την Αυτοδιοίκηση! Όσοι θέλουν να βοηθήσουν καλοδεχούμενοι, όσοι θέλουν απλά να υπηρετήσουν κεντρικές πολιτικές οδηγίες από τους κηνσορες τους, θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουν ρόλο ύπαρξης στην αυτοδιοίκηση. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι άλλο επιλέξουν!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top