ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χ. Μπονάνος για το 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων: «Συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για μία καλύτερη κοινωνία»

Facebook
Twitter
Την έμπρακτη στήριξή της στους κοινωνικούς φορείς και την ευαισθητοποίησή της σε δράσεις αλληλεγγύης που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής χωρίς αποκλεισμούς απέδειξε για μία ακόμη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συμμετοχή της στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Για τρεις ημέρες (9,10,11/9/2022) στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας συναντήθηκαν 82 κοινωνικοί φορείς, ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσίασαν το έργο τους και ανέδειξαν τον ρόλο τους στην σύγχρονη κοινωνία,  επιβεβαιώνοντας την πολύτιμη συνεισφορά τους.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 4

«Ανταποκριθήκαμε και φέτος στην πρόσκληση της ΠΟαΜΕΑ. Προχωρήσαμε στη συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ αναγνωρίζοντας τους συλλογικούς φορείς ως σημαντικούς συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια να φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία χωρίς διακρίσεις, χωρίς περιορισμούς και εμπόδια για τους συμπολίτες μας που αναζητούν να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας: «H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσα από το σχέδιο δράσης για την υγεία συνεργάζεται και συνδιοργανώνει με όλους τους φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της δημόσιας υγείας, την αποτροπή των πηγών κινδύνου για τη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία, την πρόληψη της ανθρώπινης ασθένειας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Η πανδημία μας δίδαξε ότι η ενίσχυση των δεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης πρέπει διαχρονικά ν΄ αποτελεί προτεραιότητά μας και ότι μόνο με τη  συμμετοχή, τη συνεργασία, την ενότητα, την ενημέρωση και την υπευθυνότητα θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια».

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 9

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ ήταν και το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνιστά ένα περιφερειακό σημείο αναφοράς για τον συντονισμού, την πρόληψη, την παρέμβαση-υποστήριξη και τη δικτύωση-διασύνδεση των φορέων άσκησης κοινωνικής πολιτικής και των πολιτών με όλες τις κοινωνικές δράσεις και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην Περιφέρεια.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 7 rotated

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top