Χαλκιδική: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριμματοφόρου στη Σιθωνία – Τον χτύπησαν μέσα στην καμπίνα μετά από παρατήρηση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός απορριμματοφόρου στον Άγιο Νικόλαο στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν δέχθηκε επίθεση από επιβάτες οχημάτων με σερβικές πινακίδες έπειτα από παρατήρηση για παραβίαση του ΚΟΚ.

Το χρονικό της επίθεσης

Όπως περιέγραψε το θύμα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, το περιστατικό σημειώθηκε σε σημείο όπου υπήρχε έντονο μποτιλιάρισμα. Τρία οχήματα βγήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσπερνώντας με ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να τους κάνει νόημα να σταματήσουν ώστε να αποφευχθεί σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο.

- Διαφήμιση -

Τα τρία οχήματα έκλεισαν και τα δύο ρεύματα του δρόμου και οι επιβαίνοντες κατέβηκαν εξοργισμένοι. Ο ένας δράστης εισέβαλε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού, ο δεύτερος ανέβηκε στα σκαλοπάτια της πόρτας και οι δύο μαζί άρχισαν να καταφέρουν συνεχή χτυπήματα και γροθιές στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα πλευρά του εργαζομένου.

Τραυματισμοί και έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και διέφυγαν από το σημείο.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου φέρει τραύμα στο φρύδι, καθώς και μώλωπες σε μύτη, κεφάλι, πλευρά και χέρια. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img