Χαμός σε πανηγύρι – «Έφυγαν» τραπέζια και καρέκλες μετά την παρεξήγηση δύο τοπικών προέδρων

Facebook
Twitter
panigiri

Το μεσημέρι της Κυριακής, το ετήσιο πανηγύρι στα Ψαχνά της Εύβοιας, που είχε ως στόχο να προσφέρει στους ντόπιους και επισκέπτες μια γιορτινή και παραδοσιακή ατμόσφαιρα, μετατράπηκε σε σκηνικό έντασης και αναστάτωσης.

Η αρχική παρεξήγηση μεταξύ δύο τοπικών προέδρων, χωρίς να είναι σαφείς οι ακριβείς λόγοι, γρήγορα εξελίχθηκε σε σοβαρή αντιπαράθεση, με το κλίμα να φορτίζεται επικίνδυνα. Η ένταση απογειώθηκε και, σύμφωνα με μάρτυρες, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αναποδογυρίζουν τραπέζια και καρέκλες, προκαλώντας χάος στον χώρο της εκδήλωσης.

Μετά την ένταση και την αναστάτωση, η ορχήστρα αναγκάστηκε να «μαζέψει» τα όργανα. Ο κόσμος άρχισε να φεύγει από τον χώρο γρήγορα, καθώς το πανηγύρι δεν μπορούσε να συνεχιστεί υπό τις συνθήκες αυτές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε άδοξα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή