ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χαμός στην Εξεταστική επιστροπή για τις παρακολουθήσεις! «Σκοτωμός» Κυρανάκη – Τζανακόπουλου και διακοπή της συνεδρίασης

Facebook
Twitter

Άναψαν τα αίματα μεταξύ των βουλευτών κατά την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Εξεταστικής, Γιάννης Κεφαλογιάννης, να αναγκαστεί να διακόψει την συνεδρίαση.​ Πρωταγωνιστές Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απηύθυνε πιεστικές ερωτήσεις στον κ. Δεμίρη. Οι βουλευτές της ΝΔ εξέλαβαν την εξέταση αυτή ως προσπάθεια να εκβιάσει τις απαντήσεις του διοικητή της ΕΥΠ.

Οι βουλευτές της ΝΔ, υποστήρξαν πως ο κ. Τζανακόπουλος άρχισε να βρίζει χυδαία τον κ. Κυρανάκη, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων “χρυσαυγίτη”. Ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να ανταπέδωσε, προκαλώντας μίνι σύρραξη που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή για λίγη ώρα της συνεδρίασης, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης απέβαλλε τον Κώστα Κυρανάκη, γεγονός που διαψεύδεται από πηγές της ΝΔ.​

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top