ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χανιά: Έδεσε τον σκύλο του στον προφυλακτήρα και τον έσερνε

Facebook
Twitter

Σημειώθηκε νέα κτηνωδία με κακοποίηση σκύλου από τον ιδιοκτήτη του στα Χανιά, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος με έδρα τα Χανιά, ένας ηλικιωμένος σκύλος, ο Λάκης, σερνόταν στο οδόστρωμα της οδού Κισάμου δεμένος στον προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου. Ο σκύλος έχει τραυματιστεί άσχημα και έχει εγκαύματα στο σώμα του από την τριβή με την άσφαλτο και νοσηλεύεται, ενώ χρειάζεται άμεσα φιλοξενία.

Ο ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, ενώ αναζητείται προσωρινή φιλοξενία για τον σκυλάκο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Χθες ενημερωθήκαμε για ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κισσάμου, με ένα σκύλο αλυσοδεμένο στον προφυλακτήρα. Ο σκύλος σερνόταν στο οδόστρωμα, ανήμπορος να αντιδράσει.

Ευτυχώς κάποιοι άλλοι οδηγοί πρόσεξαν το συμβάν και το σταμάτησαν εγκαίρως, πριν σκοτωθεί ο σκύλος. Ο κηδεμόνας του ταυτοποιήθηκε, πέρασε αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο Λάκης έχει τραυματιστεί άσχημα και έχει εγκαύματα στο σώμα του από την τριβή με την άσφαλτο. Για την ώρα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ και χρειάζεται άμεσα φιλοξενία ώστε να εκδοθεί εισαγγελική εντολή απομάκρυνσής του, αφού παρόλο που υποχρεώθηκε να τον πάει στο γιατρό, τον άφησε ανήμπορο και δεμένο στην πυλωτή.

Μας ενημέρωσαν περίοικοι ότι δεν έτρωγε και δεν έπινε νερό και τον μεταφέραμε στον κτηνίατρο.

Είναι παππούλης με αρθριτικά και αύριο θα κάνουμε βιοχημικές εξετάσεις και υπέρηχο κοιλίας, αφού προς το παρόν ήπιε μόνο νερό και δεν τρώει.

Δεν μπορούμε όμως να τον φιλοξενήσουμε, τα σπίτια όλων των εθελοντών είναι γεμάτα και δεν υπάρχει τρόπος να φύγει από το μέρος που τον κακοποιούν εάν δεν βρούμε άμεσα ένα σπίτι!

Ας δώσουμε μια ευκαιρία στο Λάκη να ζήσει ήρεμα το χρόνο που του απομένει»!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top