ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Χάος στην Αθήνα! Αφημένοι στην τύχη τους οι οδηγοί – ΒΙΝΤΕΟ

xolargosnew
Αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (24.01.2022), όταν εντάθηκε η χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία “Ελπίς”, είναι πρωτοφανές και εξοργιστικό!

Εκατοντάδες οδηγοί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και στην Αττική Οδό έχουν αφεθεί στην τύχη τους εδώ και ώρες, ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι στο κρύο και τα χιόνια!

Γλυφάδα – Γέρακας 7 ώρες και βλέπουμε!

Η Αττική Οδός μπορεί να ήταν η πιο κραυγαλέα περίπτωση ταλαιπωρίας σήμερα από την κακοκαιρία στους δρόμους του Λεκανοπεδίου, όμως οι οδηγοί εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται σε πολλούς κεντρικούς δρόμους όπως η λεωφόρος Μεσογείων, ή η Κηφισίας ή η Βουλιαγμένης ή η Μαραθώνος που είναι πλέον κλειστές σε πολλά σημεία τους.

Η απελπισία είναι λίγη για να περιγράψει τα όσα περνούν οι άνθρωποι αυτοί καθώς όπως μας περιγράφει ο Βαγγέλης Σκαλκώτος ξεκίνησε στις 11 και κάτι από την Γλυφάδα όπου εργάζεται για να επιστρέψει στο σπίτι του στον Γέρακα και έως αυτή την ώρα είναι ακινητοποιημένος στην λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού. Και δεν είναι δυστυχώς ο μόνος. Οι οδηγοί είναι αφημένοι στην τύχη τους χωρίς καμία ενημέρωση.

You may also like

Comments are closed.