ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Χαράλαμπος Μπονάνος: «Μοναδική λύση ο εμβολιασμός»! Συγκριτικά στοιχεία που δείχνουν μεγάλη άνοδο κρουσμάτων

20210708 ΧΑΡ ΜΠΟΝΑΝΟΣ e1635442197498
Έκκληση σε όσους ακόμα αντιστέκονται στον εμβολιασμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, σε χθεσινές δηλώσεις του μετά την ένταξη της Αχαΐας στο κόκκινο.«Να είμαστε προσεκτικοί και πρέπει να γίνει αντιληπτό το μήνυμα ότι η μοναδική λύση για να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός. Οι τελευταία καχύποπτοι και όλοι αυτοί που ακόμη το σκέφτονται, το κριτικάρουν πρέπει να το ξεπεράσουν και να συνταχθούν με τον εμβολιασμό. Είναι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από την κοινωνική ομηρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτινάχθηκαν τα ενεργά κρούσματα στην Πάτρα μέσα σε μια μόλις εβδομάδα. Από τα 470 που είχαν καταμετρηθεί, την τελευταία εβδομάδα έφθασαν στα 725, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Αιγιάλεια (16), μικρή αύξηση καταγράφηκε στην Δυτική Αχαΐα (από 46 έφθασαν 56) όπως και στον Δήμο Ερυμάνθου (από 9 έφθασαν 16), ενώ στα Καλάβρυτα τα 9 έγιναν 11.

«Η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων μέσα σε μια εβδομάδα πιστοποιεί το κόκκινο. Μέσα σε μια εβδομάδα από 470 ενεργά κρούσματα στην Πάτρα φθάσαμε σε 725. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε συγκεντρώσεις και συναθροίσεις. Να πάρουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης. Κυρίως η Αστυνομία πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της σε κλειστούς χώρους. Εμβολιασμός δεν υπάρχει άλλη επιλογή», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Μπονάνος.

 

You may also like

Comments are closed.