ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χωρίς σύμβαση χρήσης του δικτύου και μοντάζ στις συνομιλίες το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών

Facebook
Twitter
tempi-koma-25xroni

Σημαντικές αποκαλύψεις για την τραγωδία των Τεμπών έφερε στο φως το ντοκιμαντέρ της Ανθής Βούλγαρη που προβλήθηκε χθες το βράδυ στο MEGA.

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ του MEGA #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ2, με την Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία των Τεμπών.

11 διαγραμμένα λεπτά συνομιλιών, μια σύμβαση που δεν έχει υπογραφεί.

Συγγενείς των θυμάτων ζητούν απαντήσεις για το αν τελικά τα τρένα κινούνταν παράνομα, αφού έγγραφο ντοκουμέντο αποδεικνύει πως δεν είχε υπογραφεί σύμβαση πρόσβασης και χρήσης του δικτύου, μεταξύ της Hellenic Train και του ΟΣΕ.

Η δεύτερη αποκάλυψη που ήρθε στο φως φανερώνει κενό 11 λεπτών στις συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού και του σταθμάρχη Λάρισας λίγο πριν από το δυστύχημα.

«Ξαφνικά το χρονικό διάστημα που η αμαξοστοιχία φεύγει από τη Λάρισα υπάρχει μία 11λεπτη παύση στα ίδια τα ηχητικά και επομένως και στην απομαγνητοφώνηση αυτών δεν εξηγείται παρά μόνο με έναν τρόπο. Είναι κάποιος να έχει σβήσει συγκεκριμένες συνομιλίες», είπε ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος του μηχανοδηγού.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει πως δεν υπάρχει καμιά συγκάλυψη.

«Ορφανό» DNA στο Κουλούρι

Στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος, προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα για αταυτοποίητο dna.

«Όλοι γνώριζαν για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, αλλά κανένας δεν έκανε τίποτα. Η άρνηση της Hellenic Train να υπογράψει, όπως είχε υποχρέωση, τις ετήσιες συμβάσεις για τη χρήση του  δικτύου, αποδεικνύει πως όλοι – με πρώτο το αρμόδιο Υπουργείο – γνώριζαν τα προβλήματα», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top