ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Χρ. Αλεξοπούλου: Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου

176499681 10224366606528359 7512973907756830180 n
Επίσκεψη στο “Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες», στο Αίγιο πραγματοποίησε η Αχαιή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Τη Βουλευτή υποδέχθηκε ο πρόεδρος, κ. Θόδωρος Στεφανίδης, ο οποίος την ευχαρίστησε για το διαχρονικό ενδιαφέρον της για το Κέντρο.

Ο κ. Στεφανίδης ενημέρωσε την κα. Αλεξοπούλου για τα ζητήματα που απασχολούν το ΕΚΑΜΕ και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εύρυθμη λειτουργία του. Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με το προσωπικό, ενώ προσέφεραν συμβολικά δώρα στα παιδιά.

Η κα. Αλεξοπούλου συνεχάρη τον πρόεδρο για τις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών και της ποιότητας των υπηρεσιών του Κέντρου, για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση που κατάφερε να αποκτήσει και για την επικείμενη ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του.

Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της:
“Με τον Πρόεδρο κ Στεφανίδη, περιηγηθήκαμε στους χώρους του Κέντρου, συνομιλήσαμε με το προσωπικό και προσφέραμε συμβολικά δώρα στα παιδιά.
Το ΕΚΑΜΕ επιτελεί ένα σημαντικό λειτούργημα, απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό και βοηθώντας στην κοινωνική τους ενσωμάτωση.
Έχει ήδη αποκτήσει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση, ενώ με την επικείμενη ανέγερση των νέων εγκαταστάσεών του, θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο του με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πάντα με την ίδια αγάπη και αφοσίωση”.

You may also like

Comments are closed.