ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χρ.Αλεξοπούλου: «Η αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας είναι για μένα ζήτημα πρώτης προτεραιότητας»

Facebook
Twitter

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Β’ Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες λειτουργίας του νέου Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, η οποία ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Βούληση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μην υπάρξει ούτε μια μέρα καθυστέρησης στη λειτουργία των Γραφείων αυτών στις περιοχές που επελέγησαν.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος:  «Στόχος του κράτους είναι να υπηρετεί πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή. Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας πρέπει να εξαλειφθεί οριστικά».

Η κα Αλεξοπούλου συζήτησε με τον Διοικητή του Τμήματος Αστυνόμο κ. Χρήστο Αμτζόπουλο, όλα τα προς επίλυση θέματα της λειτουργίας του Γραφείου, αναλαμβάνοντας κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αποτελεσματική λειτουργία του, στηρίζοντας τους αστυνομικούς που έχουν την ευθύνη για τη σωστή οργάνωση του Γραφείου, στον συγκεκριμένο χρόνο.

alexopoulou xr vouli

«Η αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, συνδέεται άμεσα με τις ενέργειες που απαιτούνται μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, με στόχο την ουσιαστική και αποτελεσματική υποστήριξη των θυμάτων από τις δομές κοινωνικής φροντίδας. Είμαι αρωγός στα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας και προβληματίζομαι, όπως όλοι μας, για την αύξηση των περιστατικών τον τελευταίο καιρό, που έχουν, ως συνήθως, γυναίκες θύματα.

Ως γυναίκα βουλευτής, σύζυγος και μητέρα, είναι για μένα ζήτημα ιδιαίτερης ευαισθησίας και πρώτης προτεραιότητας, για αυτό είμαι παρούσα, με όλες μου τις δυναμεις», δήλωσε η Αχαιή Βουλευτής.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top