ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Χρήσιμα μόνο σε λιμάνια, φυλακές και παρανόμους

Καταγραφή 1
Αφορμή παίρνουμε απ’ το εύστοχο σχόλιο, προ λίγων ημερών, της κ. Κωνσταντίνας Λεχουρίτη στη δημοφιλή ομάδα του Ανδρέα Αποσκίτη «Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται». Και στην εύλογη απορία της για τη χρησιμότητα αυτού του καρτοτηλεφώνου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Οβρυάς.

Και αλήθεια είναι, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν αυτά τα τηλεπικοινωνιακά «κουφάρια» που παραμένουν σε διάφορα σημεία της πόλης; «Αν υπάρχουν ακόμη, κι όσα εξ αυτών λειτουργούν, σημαίνει ότι κάποιοι εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν, τουλάχιστον σε τακτική βάση», έλεγε στην «Πολιτεία» την Τετάρτη αναγνώστης μας. Με την πρόσθετη επισήμανση ότι στον ΟΤΕ υπάρχει ηλεκτρονική βάση συλλογής δεδομένων ώστε να πιστοποιείται ποια δημόσια τηλέφωνα έχουν πάψει να χρησιμοποιούνται και ποια όχι.

Ερώτημα πρώτον: Αυτή τη βάση πόσο καιρό έχει να τη δει κάποιος; Ερώτημα, δεύτερον: Ποιος άλλος, πέραν κάποιου που θέλει να κρύψει την ταυτότητα του, θα επέλεγε να τηλεφωνήσει από καρτοκινητό; Αυτά τα τηλέφωνα, μόνο σε Φυλακές, λιμάνια και αεροδρόμια έχουν, πλέον, χρησιμότητα.

You may also like

Comments are closed.