ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: 1.508 νέοι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας θα ενισχυθούν με 35 έως 40. 000 ευρώ

Capture 139

Πάνω από 1.500 νέοι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας θα ενισχυθούν μέσα από το αντίστοιχο πρόγραμμα που τρέχει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση στο facebook η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλο: «Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών (υπομέτρο 6.1, εγκατάσταση Νέων Γεωργών), το οποίο είναι και το μεγαλύτερο που έχει προκηρυχθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, αφενός σε προϋπολογισμό αφού ανέρχεται στα 520 εκατ. ευρώ και αφετέρου στο ύψος του ποσού που θα λάβει κάθε δικαιούχος, που φθάνει έως 40.000 ευρώ.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα ενισχυθούν 1.508 νέοι αγρότες από 35.000 έως 40.000 ευρώ και θα λάβουν το 70% άμεσα ως προκαταβολή». Κι καταλήγει λέγοντας η κ. Αλεξοπούλου:

«Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει, εμπράκτως, τον αγροδιατροφικό τομέα, προχωρώντας στην ηλικιακή ανανέωση των απασχολουμένων σε αυτόν και βοηθά με το τρόπο αυτό τις αγροτικές οικογένειες να δώσουν τη σκυτάλη στις νέες γενιές».

fa 10 3

You may also like

Comments are closed.